Toon menu
Foto 1 bij MECC Maastricht
Foto 2 bij MECC Maastricht
Foto 3 bij MECC Maastricht
Foto 4 bij MECC Maastricht
Foto 5 bij MECC Maastricht

MECC Maastricht
Vergaderlocatie in Maastricht - Limburg

MECC Maastricht
Forum 100
6229GV Maastricht

Telefoon
043 3838 351
Personen
20 - 8000
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

MECC Maastricht biedt organisatoren, deelnemers en bezoekers van de evenementen en congressen de mogelijkheid om het maximale niveau van succes te bereiken.
Congresorganisatoren kiezen steeds vaker voor het centraal gelegen Maastricht als locatie voor hun congres. Maastricht prijkt na Amsterdam en Rotterdam als derde Nederlandse stad op de ranglijst en laat wereldsteden als Las Vegas, Florence en Los Angeles achter zich.

MECC Maastricht is gastvrij en servicegericht. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. Vorig jaar zijn wij uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland.

Bij MECC Maastricht worden zakelijke beslissingen nooit op puur bedrijfseconomische gronden genomen. Bij alles wat wij doen houden wij rekening met het maatschappelijke belang voor de stad en regio. MECC Maastricht is in het bezit van Green Key Label Gold en voert een actueel MVO-beleid op economisch, milieutechnisch en sociaal vlak.

Beurzen
MECC Maastricht is na RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht het derde beurs- en expositiecentrum van Nederland. Zowel in oppervlakte als in aantal beurzen en exposities.

Bedrijfs(evenementen)
Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: feesten, eten & drinken, overnachten, een expositie, een congres, vieren van een jubileum…  En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa. Van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten tot recepties en vergaderarrangementen

De locatie is optimaal bereikbaar en er zijn voldoende (overdekte) parkeerplaatsen. U kunt gebruik maken van standaard vergaderarrangementen of wij maken een aanbod op maat. U kunt daarbij denken aan: bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, productpresentaties, relatiedagen, recepties en jubilea, congressen & seminars, trainingen, beurzen & exposities, vergaderarrangementen (vanaf 20 personen).

Publieksevenementen
Het MECC is gastheer voor grote festivals, dance-events, concerten, sportevenementen, culturele manifestaties. Maar ook kleinschalige events zijn van harte welkom.

Bezoek de website