Toon menu
Foto 1 bij Stayokay Maastricht
Foto 2 bij Stayokay Maastricht
Foto 3 bij Stayokay Maastricht
Foto 4 bij Stayokay Maastricht

Stayokay Maastricht
Vergaderlocatie in Maastricht - Limburg

Stayokay Maastricht
Maasboulevard 101
6211JW Maastricht

Telefoon
043 750 1790
Personen
2 - 110
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Over Stayokay Maastricht
Stayokay Maastricht is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor verschillende gelegenheden. Het hostel beschikt drie multifunctionele zalen, een groot terras aan de Maas, een restaurant en bar. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van bedrijfsfeest tot familiefeest, van vergadering tot seminar. De vergaderlocatie ligt prachtig aan de Maas en op loopafstand van het historische centrum van Maastricht. Onze medewerkers nemen alle zorg voor je uit handen. Vertel ons je wensen en we stellen het perfecte programma samen!

Mogelijkheden:

·         Live muziek

·         Overnachten

·         Multimedia aanwezig

·         Wifi aanwezig

Ligging
Stayokay Maastricht ligt schitterend aan de Maas. Het hostel ligt midden in het centrum, met het Onze Lieve Vrouweplein op loopafstand. Maar de omgeving biedt ook mogelijkheden: ga moutainbiken door de grotten of doe een gps-tocht. De perfecte locatie om een vergadering te combineren met een activiteit. 

Parkeren kan op de naast gelegen gemeentelijke parkeerplaats. De kosten hiervan zijn € 6,00 per dag. Maandag t/m Zaterdag van 08:00 – 18:00 uur. Donderdag tot 21:00 uur. Zondag van 12:00 – 18:00 uur. Kijk voor meer informatie over zalen, oppervlakte en het aantal personen op onze website.

Bezoek de website