Toon menu
Foto 1 bij Schouwburg Middelburg
Foto 2 bij Schouwburg Middelburg
Foto 3 bij Schouwburg Middelburg
Foto 4 bij Schouwburg Middelburg
Foto 5 bij Schouwburg Middelburg

Schouwburg Middelburg
Vergaderlocatie in Middelburg - Zeeland

Schouwburg Middelburg
Molenwater 99
4331SG Middelburg

Telefoon
0118 659 666
Personen
10 - 500
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Schouwburg Middelburg als locatie voor uw evenement:  het ideale decor voor iedere ontmoeting zowel particulier als zakelijk

Het gehele seizoen is er een grote diversiteit aan voorstellingen te zien in het theater, maar er is meer mogelijk. Zo kunnen wij een professioneel podium bieden voor amateurgezelschappen en scholen. Ook kunnen beide locaties gehuurd worden voor  bedrijfspresentaties, bedrijfsfeesten,  symposia, congressen en recepties.

Multifunctioneel
De theaterzaal (550 plaatsen) is bijzonder geschikt voor presentaties en conferenties. Voor kleinere groepen biedt de accommodatie ruimtes aan voor vergaderingen, presentatie en diners. De beneden- en bovenfoyers zijn ideaal voor beurspresentaties, symposia, feesten, diners en recepties. In combinatie met de theaterzaal is dit een perfecte combinatie voor uw bedrijfsevenement. De accommodatie ligt centraal en is voorzien van de modernste theaterfaciliteiten en een goede horecaorganisatie. Daarnaast zijn we in het bezit van een kassareserveringssysteem waarmee iedere kaartverkoop eenvoudig geregeld kan worden.

Groepsarrangementen
Samen met uw collega’s of zakelijke relaties een complete avond uit? Maak een keuze uit een van de vele voorstellingen en combineer uw keuze met een arrangement.

Bezoek de website