Toon menu
Foto 1 bij De Vergadertafel van Muiden
Foto 2 bij De Vergadertafel van Muiden
Foto 3 bij De Vergadertafel van Muiden
Foto 4 bij De Vergadertafel van Muiden

De Vergadertafel van Muiden
Vergaderlocatie in Muiden - Noord-Holland

De Vergadertafel van Muiden
Amsterdamsestraat 3a
1398BK Muiden

Telefoon
Irene Dhert
Personen
2 - 40
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen, Trainen & Coachen
Inspirerend vergaderen, trainen & coachen voor 2 tot 40 personen in de vesting van bruisend Muiden op 20 minuten van Amsterdam Centrum. Goed bereikbaar door de centrale ligging vlakbij de A1 en uitstekende parkeervoorzieningen.

Vergaderen & Varen
Muiden ligt aan de Vecht en het Markermeer. Na de vergadering heerlijk varen, met een sloep over de Vecht met een koeler met wijn en borrelhappen of een uurtje uitwaaien met een RIB, racend over het Markermeer; ik regel het graag!

Vergaderen & (International) Business events
Relatiedagen, grotere events, zeil-incentives aan o.a. de Côte d’Azur. Samen met het Muiderslot, Forteiland Pampus, de leukste rederijen en (internationale) waterevent bedrijven ben ik in staat om een bijzonder evenement op maat te organiseren in de prachtige ´setting´ van historisch Muiden en… Zuid-Frankrijk!

Vergaderen & Eten
De lunches en besloten diners worden veelal verzorgd door het gerenommeerde Restaurant ‘De Doelen’. De zorg en liefde voor ‘mooi’ eten alsmede de kwaliteitsproducten waarmee zonder uitzondering wordt gewerkt, sluiten naadloos aan bij het kwaliteitsniveau van De Vergadertafel van Muiden.

Bezoek de website