Toon menu
Foto 1 bij Proeflokaal Limburg
Foto 2 bij Proeflokaal Limburg
Foto 3 bij Proeflokaal Limburg
Foto 4 bij Proeflokaal Limburg
Foto 5 bij Proeflokaal Limburg
Foto 6 bij Proeflokaal Limburg
Foto 7 bij Proeflokaal Limburg

Proeflokaal Limburg
Vergaderlocatie in Neer - Limburg

Proeflokaal Limburg
Doorbrand 2
6068PK Neer

Telefoon
0475 495 021
Personen
10 - 155
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Proeflokaal Limburg

Gelegen in natuurgebied De Peel in Midden-Limburg blinkt Proeflokaal Limburg uit in ambacht, een landelijke sfeer en respect voor het buitenleven. Proeflokaal Limburg is de eigen locatie van Ria Joosten Catering & Evenementen en is ontstaan vanuit de beziening om de unieke streekproducten die Limburg rijk is onder de aandacht te brengen van het publiek.

De vergaderruimtes

Of je nou een programma hebt van 4 uur of 32 uur, Proeflokaal Limburg biedt voor elke bijeenkomst een prima onderkomen. De verschillende sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops, groepsuitjes en zakelijke evenementen en bijeenkomsten.

Duurzaamheid is van groot belang bij Proeflokaal Limburg. De totale wereldbevolking blijft groeien terwijl de voedselvoorraad krimpt. In de toekomst zullen we dus bewuster moeten gaan consumeren. Proeflokaal Limburg is daar al volop mee bezig. Zo werkt deze vergaderlocatie bijvoorbeeld met streekproducten. Deze zijn lekkerder omdat het verhaal achter het product bekend is, maar ook duurzamer omdat de weg van producent tot consument hierbij het kortst is. Daarnaast wordt er onder meer gekozen voor gerecycled disposable servies, LED verlichting en Proeflokaal Limburg stemt haar food concepten volledig af op de behoeften van de gasten zodat er zo min mogelijk over blijft.

Bezoek de website