Toon menu
Foto 1 bij MeetingDistrict
Foto 2 bij MeetingDistrict
Foto 3 bij MeetingDistrict
Foto 4 bij MeetingDistrict

MeetingDistrict
Congrescentrum in Nieuwegein - Utrecht

MeetingDistrict
Blokhoeve 2a
3438LC Nieuwegein

Telefoon
030 605 9050
Personen
2 - 1500
Zalen
9
Kaart
Tonen
Contact
Valerie Goedhart

Bezoek de website

Welkom bij MeetingDistrict!

De centrale ligging en multifunctionaliteit maken MeetingDistrict de ideale locatie voor vergaderingen, opleidingen, congressen, feesten en allerlei andere evenementen. Ons mooie centrum beschikt over diverse sfeervolle zalen. Deze variatie maakt ons evenementenlocatie zeer geschikt voor zowel intieme als ook grote bijeenkomsten. Tevens beschikken we over uitgebreide sportfaciliteiten.

Rondom uw evenement kunnen wij diverse arrangementen verzorgen. Dit loopt uiteen van een welkomstdrankje tot volledig verzorgde diners. U bent ook vrij om zelf de catering te verzorgen. Ons centrum is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer of de auto (A2, A12, A27) en heeft tevens een ruime gratis parkeergelegenheid (1.200 plekken).

MeetingDistrict heeft voor al uw wensen meerdere oplossingen en mogelijkheden. Samen met u zorgen wij voor een uitermate geslaagd evenement. U bent van harte welkom voor een rondleiding in ons centrum. Zo krijgt u een nog betere indruk van de mogelijkheden. Om er zeker van te zijn dat u goed te woord wordt gestaan, is het raadzaam om van tevoren een afspraak te maken. Graag heten wij u spoedig welkom in ons centrum.

Bezoek de website