Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 7 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Foto 8 bij Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk

Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Congrescentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel - Zuid-Holland

Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk
Parallelweg Zuid 185
2914LE Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoon
0180 321 103
Personen
2 - 200
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderlocatie regio Rotterdam
Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk is direct gelegen aan de A20, op slechts 10 autominuten van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Ook liggen wij zeer centraal ten opzichte van Gouda, Utrecht en Zoetermeer. Komen uw gasten met openbaar vervoer? Vanaf NS treinstation Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u per bus reizen naar Hotel Nieuwerkerk.

Waarom Hotel Rotterdam Nieuwerkerk?
Wij beschikken over 6 moderne zalen op de begane grond welke geschikt zijn voor het geven van presentaties, congressen of feesten tot maximaal 200 personen. Onze ruime lobby met bar biedt een uitstekende ambiance om uw gasten te ontvangen of om na uw bijeenkomst in informele sfeer met een borrel af te sluiten.

Voor kleine vergaderingen en trainingen tot 30 personen bieden onze luxe boardrooms alle rust en comfort om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Op culinair gebied zullen wij u verrassen met breaks en een uitgebreid Live Cooking lunchbuffet in ons sfeervolle restaurant. Al onze zalen zijn voorzien van hedendaagse apparatuur, airconditioning, daglicht en comfortabele stoelen. Tevens beschikken wij over gratis parkeergelegenheid en WiFi.

Nieuwsgierig?
Informeer bij ons banqueting sales team naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Wij denken graag met u mee. Let’s meet @ Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk!

Bezoek de website