Toon menu
Foto 1 bij De Schakel Nijkerk
Foto 2 bij De Schakel Nijkerk
Foto 3 bij De Schakel Nijkerk
Foto 4 bij De Schakel Nijkerk

De Schakel Nijkerk
Vergaderlocatie in Nijkerk - Gelderland

De Schakel Nijkerk
Oranjelaan 10
3862CX Nijkerk

Telefoon
033 - 246 0804
Personen
2 - 350
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Wilt u een vergadering beleggen?
Dan is vergader- en congrescentrum De Schakel in Nijkerk een prima optie. Hier wordt u nog met echte Veluwse gastvrijheid ontvangen in een sfeervolle locatie. Onze negen ruim opgezette zalen bieden een rustige omlijsting voor uw bijeenkomst. Zaalhuur is inclusief gebruik van een projectiescherm, flipover en draadloos internet. Overige faciliteiten zijn te huur tegen aantrekkelijke tarieven. Onze audio-visuele faciliteiten zijn gebruiksvriendelijk en geheel van deze tijd.

Wilt u een congres organiseren?
De Schakel is een uitermate geschikte locatie voor het organiseren van een congres. Met een plenaire zaal voor maximaal 300 personen en 8 subzalen voor bijvoorbeeld een workshop of groepsoverleg zijn er volop mogelijkheden voor het organiseren van een succesvol congres.

Bent u op zoek naar een zaal voor uw bijeenkomst?
De Schakel beschikt over 9 multifunctionele zalen voor groepen van 2 tot 350 personen. Onze zalen zijn geschikt voor uiteenlopende aktiviteiten. En niet geheel onbelangrijk, wij denken graag met u mee. Voor alles geldt dat in overleg heel veel mogelijk is.

De Schakel is centraal in Nederland gelegen op nog geen 45 auto-minuten van Zwolle, Den Bosch, Arnhem of Amsterdam. Ideaal wanneer uw gasten uit het hele land moeten komen. Gelegen nabij de autosnelwegen A1 (Hengelo-Amsterdam) en A28 (Utrecht-Groningen). Daarnaast ligt het NS-station Nijkerk op loopafstand (ca. 4 minuten lopen) en is te bereiken met de stoptrein vanaf de intercitystations Amersfoort, Utrecht en Zwolle.

Bezoek de website