Toon menu
Foto 1 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 2 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 3 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 4 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 5 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 6 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 7 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Foto 8 bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Vergaderlocatie in Nijkerk - Gelderland

Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Berencamperweg 4
3861MC Nijkerk

Telefoon
033 247 1616
Personen
2 - 175
Zalen
13
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, vindt u het Hotel Ampt van Nijkerk. Een modern 4-sterrenhotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten.

Hotel Ampt van Nijkerk beschikt over 13 multifunctionele zalen voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van vergadering of een intieme receptie tot een symposium of feest. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst en kunnen ook de hele organisatie uit uw handen nemen. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

U kunt ook kiezen voor het gemak van onze vergaderarrangementen, eventueel aangevuld met uw wensen. Dan bent u in één keer helemaal ontzorgd.  Onze unieke vergaderarrangementen bieden de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen. U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest verzorgen wij. Eventueel kunt u de vergadering aanvullen met een lunch of diner.

Naast gastvrijheid speelt eten en drinken ook een grote rol. De liefde gaat door de maag! Bij ons kunt u kiezen voor klassieke catering of smaakvol à la carte dineren in ons restaurant de Patio. Onze enthousiaste keukenbrigade staat voor u klaar. Zij werken met eerlijke en lokale producten. Alles wordt vers en met aandacht bereid. Onze koks hebben liefde voor het vak en dat proef je!

Bezoek de website