Toon menu
Foto 1 bij Space Expo
Foto 2 bij Space Expo
Foto 3 bij Space Expo
Foto 4 bij Space Expo
Foto 5 bij Space Expo
Foto 6 bij Space Expo
Foto 7 bij Space Expo
Foto 8 bij Space Expo
Foto 9 bij Space Expo

Space Expo
Congrescentrum in Noordwijk (ZH) - Zuid-Holland

Space Expo
Keplerlaan 3
2201AZ Noordwijk

Telefoon
071 200 1400
Personen
10 - 700
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Space Expo

Let’s meet in space: welkom bij Space Expo!

Space Expo is niet alleen een geweldig ruimtevaartmuseum, het is ook een prachtige locatie voor het organiseren van uw eigen evenement. Wat te denken van een buitenaards feest, een diner in hogere sferen of een productlancering tussen raketten en satellieten? Uiteraard zijn er ook goede mogelijkheden en ruimtes voor vergaderingen, lezingen en congressen. Let's meet in space!

Welkom bij Space Expo. Zodra u gasten binnenkomen wanen zij zich direct in hogere sferen. In ons museum hangt een unieke en spannende ruimtesfeer die veel mogelijkheden biedt voor events met een thema. Er zijn verschillende ruimtes te boeken. Ook kan het museum exclusief worden afgehuurd.

Central Core

Central Core is de grootste ruimte van Space Expo, hier bevind u zich letterlijk tussen de raketten en satellieten en heeft u zicht op bijna de gehele expositie. Deze ruimte kan op verschillende manieren worden gebruikt, denk aan een lunch, borrel, diner óf grote bijeenkomsten.

Space Station Square

Het Space Station Square ligt naast een groot model van het Internationaal Space Station (ISS) en grenst aan het spectaculaire maanlandschap waar de maanlander en Neil Armstrong de hoofdrol spelen.

De ariane- en astronautenzaal

Het Space Station Square ligt naast de Arianezaal, dit is het auditorium van Space Expo en biedt plaats voor 130 personen in theateropstelling. De Astronautenzaal is geschikt voor 30 personen in theateropstelling, uiteraard zijn andere zaalopstellingen ook mogelijk! Beide zalen beschikken over airconditioning, wifi, een prettig groot scherm en een beamer. De Arianezaal beschikt ook over een katheder, microfoon en geluidsinstallatie.

Spacelezing of rondleiding

U kunt uw event of meeting upgrade met een inhoudelijke presentatie, lezing of rondleiding!
Kijk voor meer informatie op onze website.

Bezoek de website