Toon menu
Foto 1 bij Villa de Duinen
Foto 2 bij Villa de Duinen
Foto 3 bij Villa de Duinen
Foto 4 bij Villa de Duinen
Foto 5 bij Villa de Duinen
Foto 6 bij Villa de Duinen
Foto 7 bij Villa de Duinen

Villa de Duinen
Vergaderlocatie in Noordwijk (ZH) - Zuid-Holland

Villa de Duinen
Oude Zeeweg 74
2202CE Noordwijk aan Zee

Telefoon
071 - 364 8932
Personen
6 - 119
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Villa de Duinen beschikt over drie exclusieve ruimten met daglicht en openslaande deuren. Zowel in de Eerste Kamer als in de Serre zijn ook recepties en private dining mogelijk. Villa de Duinen biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Van het uitsluitend huren van de ruimte tot complete arrangementen. En hoe heerlijk is het om na of tussen de besprekingen uit te waaien op de Noordwijkse stranden of te ontspannen in Azzurro Wellness!

Villa de Duinen leent zich door haar kleinschaligheid en prettige sfeer uitermate voor zakelijke diners en bijeenkomsten. In de gehele Villa heeft u kosteloos wifi en toegang tot alle benodigde communicatiefaciliteiten. Bij uw zakelijke bezoek is tevens van alles mogelijk op culinair gebied, al dan niet met overnachtingen. Ook kunt u uw vergadering combineren met een bezoek Azzurro Wellness waar u bijvoorbeeld ook terecht kunt voor squash en golf.

Voor wie in stijl en in meer besloten sfeer met zijn of haar gezelschap wil dineren, reserveren wij graag een van de besloten dinerkamers. Beide kamers zijn ingericht in dezelfde stijl als het restaurant en bieden voldoende privacy voor uw besprekingen. De Eerste Kamer is een ruime, lichte dinerkamer met openslaande deuren naar de patio. Er staat één grote ovale tafel. De Eerste kamer is geschikt voor een gezelschap van maximaal 24 personen.

De Serre is een sfeervolle ruimte naast het restaurant, met openslaande deuren naar het terras. Deze is van het restaurant af te sluiten met glazen of dichte schuifdeuren. De Serre is geschikt voor een gezelschap van maximaal 15 personen.

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Wij maken graag een passende offerte zodat wij u en uw gezelschap een geslaagde bijeenkomst kunnen bezorgen.

Bezoek de website