Toon menu
Foto 1 bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto 2 bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto 3 bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto 4 bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto 5 bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Congrescentrum in Noordwijkerhout - Zuid-Holland

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Tespellaan 53
2211VT Noordwijkerhout

Telefoon
0252 241 333
Personen
4 - 300
Zalen
7
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Landgoed Tespelduyn laat zich uitstekend gebruiken voor zakelijke evenementen als vergaderdagen, teambuildingssessies, workshops, presentaties of congressen. Alle ruimtes beschikken over daglicht, gratis WiFi, klimaatbeheersing, moderne middelen en zijn akoestisch geïsoleerd zodat u optimaal aan de slag kunt. De zalen zijn standaard voorzien van schrijfwaren en 1 flip-over met stiften.

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten tijdens uw verblijf op Tespelduyn. Laat u culinair verwennen door een heerlijke lunch, diner of amuses tijdens een afsluitende borrel! Een vergaderbreak of afsluiting kan ook door een (groeps) activiteit. Gasten met minimaal HCP54 of Tespelduyn Baanpermissie kunnen een heerlijke ronde spelen op onze uitdagende 9-holes Qualifying golfbaan met de NGF B-Status.

- Hole 3 bevindt zich op 23 meter hoogte waar u een uitzicht heeft op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.

- Op hole 4 bevindt de green zich op 18 meter hoogte, absoluut uniek in Nederland. Tevens beschikken wij over 4 verlichte Parkholes zodat u jaarrond tot 22:00 uur kunt spelen.

Golfclinic

Ook voor uw gasten zonder golfervaring bent u bij Tespelduyn aan het juiste adres: geniet 'en group' van een golfclinic onder leiding van een golfprofessional van de Golfschool Tespelduyn! De golfclinic is een ideale kennismaking met golf maar ook een uitdaging van gevorderde golfers. Hier wordt goed door de golfprofessionals op ingespeeld. Op de drivingrange staan tevens diverse targets als Rugbydoel met gong, open droogtrommel en een groot koffiekopje!

Extra faciliteiten

- Jeu de Boules. Onder leiding van onze Jeu de Boules toppers of uw eigen programma.

- Reuze schaakspel

- Wandeling langs de bollenvelden.

- 5 autominuten naar strand en duinen.

- Andere teambuildingactiviteiten kunnen wij via onze partners aanbieden!

Bereikbaarheid & parkeren

Tespelduyn ligt op enkele autominuten van de A4 en de A44 en is met openbaar vervoer prima te bereiken. Landgoed Tespelduyn beschikt over een ruim parkeerterrein van 350 plaatsen waar u en uw gasten kosteloos kunnen parkeren.

Wij onderscheiden ons door onze hoge mate van flexibiliteit en wij vragen u vooral uw suggesties, wensen en ideeën met ons te delen zodat wij u op maat kunnen bedienen.


Bezoek de website