Toon menu
Foto 1 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 2 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 3 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 4 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 5 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 6 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 7 bij Hotel Den Haag - Nootdorp
Foto 8 bij Hotel Den Haag - Nootdorp

Hotel Den Haag - Nootdorp
Congrescentrum in Nootdorp - Zuid-Holland

Hotel Den Haag - Nootdorp
Gildeweg 1
2632BD Den Haag - Nootdorp

Telefoon
015 310 4500
Sterren
* * * *
Personen
2 - 450
Zalen
14
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Hotel Den Haag- Nootdorp is de ideale locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen als het geven van trainingen, productpresentaties of het organiseren van bijeenkomsten. Onze luxe zalen zijn geschikt voor  grote congressen met een maximale capaciteit van circa 450 personen.

Het hotel biedt u vele mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. Onze medewerkers staan u graag bij om uw zakelijke bijeenkomst of uw vergadering tot een succes te maken. Graag maken wij uw arrangement op maat. 

Voor vergaderingen beschikt het hotel over exclusief ingerichte boardrooms. Deze luxe vergaderzalen onderscheiden zich van andere zalen door hun voorname karakter. Dit komt tot uiting in de comfortabele fauteuils, de ge├»ntegreerde apparatuur en de eigen koffie faciliteiten. 

Alle 14 zalen met een maximale capaciteit van 450 gasten worden gekenmerkt door het vele daglicht en de ruime opzet. De Nova Star Bar biedt u de perfecte entourage om een bijeenkomst onder het genot van een drankje en een hapje in een informele ambiance te evalueren.

Bezoek de website