Toon menu
Foto 1 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 2 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 3 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 4 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 5 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 6 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 7 bij Landgoedhotel Villa Vennendal
Foto 8 bij Landgoedhotel Villa Vennendal

Landgoedhotel Villa Vennendal
Vergaderlocatie in Nunspeet - Gelderland

Landgoedhotel Villa Vennendal
Vennenpad 5
8072PX Nunspeet

Telefoon
0341 261 016
Sterren
* * * *
Personen
2 - 250
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen op een Landgoed!

Prachtig gelegen op de Veluwe, op een 5 hectare groot landgoed, ligt Landgoedhotel Villa Vennendal. Door onze centrale ligging midden in het land zijn wij vanuit het gehele land goed te bereiken. Op loopafstand ligt treinstation Nunspeet en ook vanaf de A28 bent u binnen 3 minuten op plaats van bestemming. En als u wilt verzorgen wij uw vervoer van en naar NS station Nunspeet met onze Oldtimer Spijlbus. 

Landgoedhotel Villa Vennendal biedt een grote verscheidenheid aan vergaderzalen tot een maximum van 550 m². Ideaal voor vergaderingen, trainingen, meetings of bedrijfsfeesten op maat. Er zijn maar liefst 9 vergaderruimtes, die op verschillende manieren ingedeeld kunnen worden, zodat er altijd een indeling is die bij het gezelschap past. De kleinste ruimte is geschikt voor maximaal 5 personen. In de grootste zaal kunnen maximaal 250 personen terecht. 

Welke vergaderzaal u ook kiest, overal kunt u gebruik maken van gratis Wi-fi. Alle zakelijke ruimtes met echte berkenbomen, gekapt op het eigen landgoed, hebben uitzicht op de natuur. U vindt warmte, sfeer en gezelligheid door de houten tafels en kleurrijke stoelen. Sfeervol vertoeven is ook voor de zakelijke gast bij Villa Vennendal erg belangrijk! Naast vergaderen kunt u ook deelnemen aan verschillende teambuildingsactiviteiten. 


Start uw meeting buiten op het landgoed met een yoga sessie, verken de Veluwe door middel van een dropping of neem een break met een workshop houthakken. Er zijn 75 hotelkamers, een ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, een sfeervol ingericht restaurant, een Wintertuin met glazen dak, een gezellige huisbar met open haard, een tropisch binnenbad, een sauna, solarium en een tennisbaan tussen de bomen.  

Heeft u speciale wensen of vragen? Ons enthousiaste salesteam staat u graag te woord!

Bezoek de website