Toon menu
Foto 1 bij Guesthouse de Heide
Foto 2 bij Guesthouse de Heide
Foto 3 bij Guesthouse de Heide
Foto 4 bij Guesthouse de Heide
Foto 5 bij Guesthouse de Heide
Foto 6 bij Guesthouse de Heide
Foto 7 bij Guesthouse de Heide
Foto 8 bij Guesthouse de Heide
Foto 9 bij Guesthouse de Heide

Guesthouse de Heide
Vergaderlocatie in Oeffelt - Noord-Brabant

Guesthouse de Heide
Heide 8
5441PR Oeffelt

Telefoon
0614890485
Personen
7 - 25
Zalen
1
Kaart
Tonen
Contact
Judith Gordon

Bezoek de website

Guesthouse de Heide is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot “de” luxe locatie voor overnachtingen en vanaf 2009 tevens een “hotspot” voor de uitwisseling en groei van kennis. Een conferentieruimte voor professionele doeleinden is gerealiseerd, op slechts twee kilometer afstand van de A73. Bij Guesthouse de Heide wordt gewerkt met een totaalconcept zodat u zich 100% kunt concentreren op uw vergadering.

U kunt al inchecken vanaf 8.00 uur en het gebruik van koffie, thee en water is inclusief. De goed geoutilleerde ruimte beschikt over draadloos internet en comfortabele vergaderfauteuils aan grote tafels. Daarnaast beschikken we over een loungeruimte met zitjes, boekenkast en vleugel waar u zich prima kunt terugtrekken.

Na of tijdens het vergaderen organiseren wij eventueel meetingonderbrekers in de vorm van schapenhoeden, klootschieten of valkenieren. Of wat dacht u van de grote 8-persoons jacuzzi en sauna die uw verblijf nog verder kunnen veraangenamen. En vergeet de riante tuin met vijvers niet, zowel geschikt voor een wandeling als een potje voetballen. Judith en Piet-Hein trakteren u op de echte Brabantse Gastvrijheid.

Bezoek de website