Toon menu
Foto 1 bij Duinzigt Oegstgeest
Foto 2 bij Duinzigt Oegstgeest
Foto 3 bij Duinzigt Oegstgeest
Foto 4 bij Duinzigt Oegstgeest
Foto 5 bij Duinzigt Oegstgeest
Foto 6 bij Duinzigt Oegstgeest
Foto 7 bij Duinzigt Oegstgeest

Duinzigt Oegstgeest
Vergaderlocatie in Oegstgeest - Zuid-Holland

Duinzigt Oegstgeest
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341BV Oegstgeest

Telefoon
071 515 2222
Personen
2 - 100
Zalen
4
Kaart
Tonen
Contact
Birgitte Leertouwer

Bezoek de website

Voor iedere training, vergadering of workshop een geschikte zaal bij Duinzigt Oegstgeest

Welke bijeenkomst u bij ons ook wilt organiseren, het team van Duinzigt Oegstgeest denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Hoe fijn is het dat de trainer/facilitator zich zonder zorgen kan voorbereiden op de komende dag? Wij kunnen desgewenst de deelnemers ontvangen in het grand café, zodat ook zij ontspannen aan de dag beginnen.

In iedere zaal staat standaard een flipover/whiteboard met stiften en een beamer met scherm. Zelfs post-it, tape en pennen liggen klaar. Mist u iets? Laat het ons weten. Ook een vergeten printje van het dagprogramma maken we graag voor u.

Wanneer u interesse heeft in het reserveren van een van onze ruimtes, bieden we u een keuze uit onze vier zalen. Elke ruimte heeft een eigen sfeer en is flexibel  in te delen. U geeft uw wensen door en wij zorgen dat alles klaar staat. Alleen de laptop moet u zelf meenemen!

Duinzigt Oegstgeest is gelegen op 2 minuten afstand van de A44. Precies handig tussen Den Haag en Amsterdam. U bent altijd welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen voor koffie, lunch en meer informatie.

Bezoek de website