Toon menu
Foto 1 bij De Donkhoeve
Foto 2 bij De Donkhoeve
Foto 3 bij De Donkhoeve
Foto 4 bij De Donkhoeve

De Donkhoeve
Vergaderlocatie in Oirschot - Noord-Brabant

De Donkhoeve
Priemsteeg 1a
5688LG Oirschot

Telefoon
06 2883 0062
Personen
2 - 50
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Hanneke

Bezoek de website

Vergaderruimte Brabant - Welkom op de Donkhoeve

Gastvrij en landelijk verblijf in een groene en rustige omgeving. Sfeervolle locatie die is voorzien van alle faciliteiten (ook glasvezel) voor vergaderen, een cursus, workshop en groepsactiviteiten voor teambuilding en ontspanning. Daarnaast kunt u bij ons overnachten in een nostalgisch, vrijstaand boerderijtje of in het voormalige stalgedeelte van een langgevelboerderij.

Voor het organiseren van vergaderingen,cursussen en workshops beschikken wij over een sfeervolle, landelijke ontvangstruimte 65 m3 groot, met een weids uitzicht over de weilanden en riet gedekt verwarmd buitenterras. Een verwarmde plavuizen vloer, gezellige houtkachel, compleet ingerichte rustieke keuken. Een boomgaard met oog voor vlinders, vogels en mensen is momenteel in aanleg.

Alle faciliteiten voor presentaties en vergaderingen zijn aanwezig zoals een beamer, scherm, flip-over, naamplaatjes en onderlegger. Liever in de fraaie natuur? Dat kan! De Donkhoeve beschikt ook over een vergader-, picknick- of speelbos op ca 50 meter afstand.

Kosten op aanvraag, verhuur per dag deel van min. 3 uur, meerdere dagdelen mogelijk. Ochtend, middag en avond. Ook  meerdaagse conferenties zijn mogelijk inclusief 1 of 2  overnachtingen. Indien gewenst kunnen wij voor u een prijs per persoon berekenen, incl. het gebruik van consumpties. Naar wens serveren wij een ontbijt, lunch, buffet of barbecue. Geschikt voor  50 personen. Gratis parkeren bij de locatie.  Als u belangstelling hebt voor een aanvraag of meer informatie wilt,kunt u gebruik maken van ons aanvraagformulier.

Bezoek de website