Toon menu
Foto 1 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 2 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 3 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 4 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 5 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 6 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 7 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk
Foto 8 bij Hotel de Leijhof Oisterwijk

Hotel de Leijhof Oisterwijk
Vergaderlocatie in Oisterwijk - Noord-Brabant

Hotel de Leijhof Oisterwijk
Heusdensebaan 7
5061PM Oisterwijk

Telefoon
013 523 1123
Personen
8 - 80
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen midden in Brabant?
Het pand van Hotel De Leijhof in Oisterwijk heeft een rijke historie die terug gaat tot het jaar 1874 toen het als luxe woonhuis werd gebouwd. Later is het hotel tientallen jaren in gebruik geweest als klooster en diende als opvang voor kinderen. In de jaren 70 en 80 was de Leijhof FNV-opleidings centrum. Pas in 1999 kreeg de Leijhof de functie van hotel en werden de oude accenten in en aan het originele pand zoveel mogelijk behouden. Het hotel wordt nu omgeven door een parkachtige tuin met eeuwenoude bomen en heeft aan de achterzijde een rustig gelegen terras.

Voor de zakelijke markt biedt Hotel de Leijhof verschillende sfeervolle en efficiënte vergaderruimtes. Na een vergadering, training of congres, kunt u bij ons comfortabel overnachten in het hotel en genieten van een heerlijk diner in ons restaurant en als de weergoden het toelaten, vertoeven op één van onze terrassen. Hotel de Leijhof beschikt over comfortabele hotelkamers, alle gelegen aan de rustige tuinzijde en is dus ook erg geschikt voor meerdaagse zakelijke bijeenkomsten, een weekendtrip of uw groepsverblijf in Oisterwijk.

Bovendien is het hotel vlakbij het station en centrum van Oisterwijk gelegen en nabij de steden Tilburg, ’s Hertogenbosch en Eindhoven! In het gehele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar en er is een businesscorner met diverse mogelijkheden voor zakelijk gebruik. Bovendien zijn alle vergaderruimtes voorzien van air-conditioning. De Leijhof biedt u en uw bedrijf of organisatie een prachtige en inspirerende omgeving om te vergaderen, dineren, feesten of overnachten.

Bezoek de website