Toon menu
Foto 1 bij Onder de Linden
Foto 2 bij Onder de Linden
Foto 3 bij Onder de Linden
Foto 4 bij Onder de Linden
Foto 5 bij Onder de Linden

Onder de Linden
Vergaderlocatie in Oisterwijk - Noord-Brabant

Onder de Linden
De Lind 63
5061HV Oisterwijk

Telefoon
013 522 0414
Personen
2 - 50
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Onder de Linden

“Onder de Linden” eten en drinken &  ”de Lindenhof” feesten en partijen.

“De Lindenhof” de gezelligste patio van Oisterwijk voor alle gezelschappen, voor alle gelegenheden. Een patio overdekt en verwarmd waar u voor alles terecht kunt low budget of full service. Een unieke feestlocatie

Stijlvol vergaderen heet dat. Een chique vergaderruimte met alle faciliteiten aanwezig voor een constructief overleg. Dit in een ambiance die je inspireert. Het pittoreske stadje Oisterwijk liggend in de driehoek Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven staat bekend om haar bossen en vennen. Een schitterende omgeving voor een zakelijk diner of lunch.

Onder de Linden ligt midden in het centrum op de Lind waar alle terrassen aaneengesloten de sfeer van het dorp bepalen. Het restaurant heeft een boekenkamer voor vergaderingen, trainingen, diners en lunches (grootte max 20 personen). Verder kunt ook nog beschikken over de huiskamer die ruimte biedt aan 50 personen. Het is ook mogelijk om deze twee ruimtes te combineren.

Er zijn verder vele arrangementen beschikbaar in combinatie met vergaderen. Wij kunnen zelf een arrangement voor u zelf samenstellen, of u kunt er voor kiezen om een standaardarrangement te nemen. Zoveel mensen, zoveel wensen, vandaar een impressie om wat ideeën op te doen over mogelijkheden van culinaire verzorging. Wij werken niet met een vast assortiment, maar leveren maatwerk.

Steeds meer gasten weten steeds meer nieuwe aanleidingen te bedenken om bij ons van een High Tea te genieten. Dat is ook begrijpelijk. De veelheid van verschillende theesoorten, de broodjes en de zoetigheden zijn dan ook zéér verleidelijk. Ook grotere gezelschappen kunnen in besloten kring gebruik maken van onze, inmiddels, befaamde High Tea.

Bezoek de website