Toon menu
Foto 1 bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Foto 2 bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Foto 3 bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Foto 4 bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Foto 5 bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Vergaderlocatie in Otterlo - Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Houtkampweg 9-B
6731AV Otterlo

Telefoon
055 833 08 33
Personen
4 - 400
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderen in het hart van De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een unieke omgeving om elkaar te ontmoeten voor een inspirerende en een perfect verzorgde vergadering. Midden in dit 5.400 hectare grote natuurgebied ligt het Park Paviljoen, waar u een wandeling of fietstocht kunt maken om de mooiste plekken in het Park te ontdekken. Het Park Paviljoen en het Park bieden u de ruimte, de rust en de vrijheid om samen een geslaagde dag te beleven.

Het Park Paviljoen

Het Park Paviljoen is een modern en ruim opgezet gebouw met de nieuwste faciliteiten. In de lichte vergaderruimtes vergadert u met collega’s of ontvangt u uw zakelijke gasten, geniet u van een lunch of diner of bespreekt u nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt u een uitgebreid catering- en activiteitenprogramma om te ontspannen, te verdiepen of juist inspiratie op te doen. Met wild, groenten en kruiden uit eigen Park, kookt onze chef het hele jaar door eigen en unieke gerechten.

Onze natuurgidsen en workshopleiders staan voor u klaar om samen met u het Park te ontdekken. Culturele hoogstandjes als Rijksmonument Jachthuis Sint Hubertus en het Kröller-Müller Museum zijn te voet of te fiets te bereiken. U kunt bovendien altijd gebruik maken van een van de bijna 2.000 gratis Witte Fietsen, die verspreid staan door het Park.

Unieke combinatie

De unieke combinatie van natuur en cultuur en de uitstekende voorzieningen op slechts een klein uurtje rijden van de Randstad, plaatsen het Park al jaren in de top van de Nederlandse dagattracties. Kom vergaderen in dit stuk erfgoed van wereldklasse.

Beste vergaderlocatie oost-NL 2021 / Genomineerd voor beste vergaderlocatie NL (2022)!

Aantal zalen: 5

Capaciteit binnen: 400 personen

Capaciteit buiten: 1500 personen (evenemententerrein)

Bezoek de website