Toon menu
Foto 1 bij Slot Zuylen
Foto 2 bij Slot Zuylen
Foto 3 bij Slot Zuylen
Foto 4 bij Slot Zuylen
Foto 5 bij Slot Zuylen

Slot Zuylen
Vergaderlocatie in Oud-Zuilen - Utrecht

Slot Zuylen
Tournooiveld 1
3611AS Oud-Zuilen (Maarssen)

Telefoon
0302440255
Personen
5 - 120
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het middeleeuwse kasteel Slot Zuylen werd in de 18e eeuw verbouwd tot landhuis. De bekendste bewoner was de schrijfster Belle van Zuylen. Al meer dan 50 jaar is Slot Zuylen opengesteld als kasteelmuseum. Concerten, evenementen en rondleidingen brengen het verleden tot leven. Het kasteel is geheel of gedeeltelijk te huur voor een dagdeel of de gehele dag. In 4 verschillende sfeervolle ruimtes kunnen bijeenkomsten van diverse aard plaatsvinden.

 

Vergaderkamer en Vechtkamer zijn gelegen op de tweede etage van het Slot en bieden een mooi uitzicht op de Vecht. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor trainingen, vergaderingen en presentaties. Elke door u gewenste zaalopstelling is mogelijk. Maximaal aantal personen: 80 en 30 (in theateropstelling). De Gobelinzaal, gelegen op de eerste etage, is van oudsher de belangrijkste ontvangstzaal in Slot Zuylen. Een sfeervolle ruimte met een wandtapijt van 75 m2 dat rond 1670 is vervaardigd. Maximaal aantal personen: 50 (diner).

De Blauwe Kamer, zo genoemd vanwege de blauwe stoffering in vroeger tijden, is een zeer representatieve ruimte geschikt voor ontvangsten, lunches en diners. De Blauwe Kamer bevindt zich op de eerste etage. Maximaal aantal personen: 20. Het is mogelijk de Gobelinzaal en de Blauwe Kamer met elkaar te verbinden door het Boudoir en de Galerij er bij te betrekken.  Het is mogelijk hier uw receptie te houden voor een gezelschap tot 120 personen. Maximaal aantal personen: 120

 

Verrijking van uw programma
U en uw gasten kunnen even uit het programma stappen met een rondleiding door het kasteel met één van onze goed opgeleide gidsen. Maar u kunt ook even een wandeling maken door de tuin. Dit is ook mogelijk onder leiding van een deskundige tuingids. Binnen of buiten, de verhalen van Slot Zuylen boeien onze gasten altijd!

Bezoek de website