Toon menu
Foto 1 bij Werelds aan het Strand
Foto 2 bij Werelds aan het Strand
Foto 3 bij Werelds aan het Strand
Foto 4 bij Werelds aan het Strand
Foto 5 bij Werelds aan het Strand

Werelds aan het Strand
Vergaderlocatie in Ouddorp - Zuid-Holland

Werelds aan het Strand
De Eco Punt 1
3253ML Ouddorp

Telefoon
0187 745 020
Personen
5 - 1000
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een unieke B2B-bestemming in een internationale setting
Werelds aan het Strand is een unieke en inspirerende locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Nergens worden uw zakelijke behoeften zo bediend als bij Werelds aan het Strand. De beachclub heeft al in het eerste jaar de prijs mogen ontvangen van: ‘De mooiste bar van Nederland!’. We zijn gevestigd in een eigentijds vormgegeven pand dat gelegen is op een privé-eiland met een zilverwit strand, in een bijna Caribisch aandoende baai. On-Nederlands is wat onze gasten zeggen.

Mogelijkheden
Bij Werelds aan het Strand kunnen wij uw zakelijke evenement echt van ‘A tot Z’ verzorgen! Vergaderen, brainstormsessies, off-site meetings, bedrijfsfeesten, productpresentaties, persconferenties, lunchen, dineren, feesten en overnachten; bij Werelds aan het Strand kan het allemaal. We beschikken over verschillende flexibel op te delen ruimtes, een zeer ruim terras en twee ruime overdekte balkons, allen met spectaculair uitzicht op het water. Daarnaast beschikken wij over een eigen strand, een marina en bieden wij zelfs mogelijkheden voor op het water in onze loungesloepen.

Ligging en bereikbaarheid

Wij zijn gelegen op een locatie die alom geprezen wordt als één van de mooiste plekjes van Nederland. Werelds aan het Strand ligt tegenover de Brouwersdam op de grens van Zuid-Holland en Zeeland op het uiterste puntje van Goeree-Overflakkee, midden in de natuur aan het Grevelingenmeer. Onze locatie beschikt over 320 gratis parkeerplaatsen.

Bezoek de website