Toon menu
Foto 1 bij De Amstel Tafel
Foto 2 bij De Amstel Tafel
Foto 3 bij De Amstel Tafel
Foto 4 bij De Amstel Tafel
Foto 5 bij De Amstel Tafel
Foto 6 bij De Amstel Tafel
Foto 7 bij De Amstel Tafel
Foto 8 bij De Amstel Tafel
Foto 9 bij De Amstel Tafel

De Amstel Tafel
Vergaderlocatie in Ouderkerk aan de Amstel - Noord-Holland

De Amstel Tafel
Achterdijk 64
1191JA Ouderkerk aan de Amstel

Telefoon
020 2011 190
Personen
2 - 12
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Amstel tafel (2-12p) in Ouderkerk, is een inspirerende plek, grenzend aan een villa en gelegen net buiten de dorpskern aan de rivier de Amstel. Deze buitengewone vergaderlocatie vla onder Amsterdam met 2 ruimtes staat voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust en wordt exclusief verhuurd. De Amstel tafel is partner van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties. Samen gaan we voor de 9+ beleving.

Vergaderlocatie direct aan de Amstel

Deze buitengewone vergaderlocatie is bij uitstek geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, workshops of strategische, brainstorm- of scrumsessies. De Amstel tafel staat voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy.

Er zijn 2 ruimtes. De grote vergaderruimte is gelegen aan de Amstel met een kleine keuken en extra zithoek met schuifwand, zodat men ook even rustig apart kan zitten. Naast een beamer met projectiescherm is er ook een groot verrijdbaar lcd scherm. De andere ruimte wordt ingezet als lunchruimte maar kan ook gebruikt worden voor het werken in groepjes.

Eigen terras aan het water

Uniek aan deze locatie is het fijne terras met uitzicht op de Amstel. Het werkt inspirerend en rustgevend. Bij lekker weer sta je zo buiten en kun je genieten van een lekkere lunch aan de grote picknicktafel.

Goed om te weten: bij de Amstel tafel is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er kunnen 3 tot 4 auto's op het eigen terrein bij de Villa. Overige auto's kunnen vrij parkeren op de Achterdijk zelf, waar het overdag rustig is. Deze locatie is alleen exclusief te huur.

Bezoek de website