Toon menu
Foto 1 bij Sibiz
Foto 2 bij Sibiz
Foto 3 bij Sibiz
Foto 4 bij Sibiz
Foto 5 bij Sibiz
Foto 6 bij Sibiz
Foto 7 bij Sibiz
Foto 8 bij Sibiz

Sibiz
Vergaderlocatie in Ouderkerk aan de Amstel - Noord-Holland

Sibiz
Kerkstraat 12
1191JB Ouderkerk aan de Amstel

Telefoon
020 496 3529
Personen
2 - 350
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen aan de Amstel? Een vergadering, presentatie, diner, teambuilding of training: Sibiz biedt faciliteiten op maat voor al uw zakelijke bijeenkomsten - van één dagdeel tot meerdere dagen en voor kleine gezelschappen tot groepen van 350 personen. Sibiz organiseert uw meeting in Amstelstroom en/of in de 17e eeuwse Amstelkerk. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar en indien gewenst worden deze op maat gemaakt voor uw training, vergadering of cursus. 

Wij beschikken over 4- uurs, 8- uurs en 12- uurs vergaderarrangementen met of zonder lunch/ diner/ buffet. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor uw succesvolle, inspirerende meeting of event! Tijdens de bouw van het pand Amstelstroom vijf jaar geleden is uitgegaan van een moderne, tijdloze en sfeervolle uitstraling. De ruimtes zijn daarom licht van kleur en ademen rust en inspiratie uit. 

Sibiz heeft ook de mogelijkheid om uw evenement te organiseren in de 17e-eeuwse Amstelkerk of in de prachtige tuin van deze kerk, direct gelegen naast het pand Amstelstroom. In de kerk kunt u terecht tot 350 personen. De tuin met uitzicht over de Amstel beschikt over een eigen aanlegsteiger en kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een wijnproeverij of een sportieve activiteit als break tijdens een vergadersessie of voor een diner. Onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A2.

Bezoek de website