Toon menu
Foto 1 bij Beachclub Fuel
Foto 2 bij Beachclub Fuel
Foto 3 bij Beachclub Fuel
Foto 4 bij Beachclub Fuel
Foto 5 bij Beachclub Fuel
Foto 6 bij Beachclub Fuel
Foto 7 bij Beachclub Fuel
Foto 8 bij Beachclub Fuel

Beachclub Fuel
Vergaderlocatie in Overveen - Noord-Holland

Beachclub Fuel
Zeeweg 84
2051EB Bloemendaal aan Zee

Telefoon
023 5736 433
Personen
10 - 2500
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderlocatie Bloemendaal aan Zee

Fuel heeft de mogelijkheid om vergaderruimtes naar eigen smaak in te richten. Wilt u 'open-minded' vergaderen? 'Out of the box' brainstormen? Dan is het uitzicht op zee bij Beachclub Fuel een motiverende en vooral inspirerende ervaring. Wij leggen Uw personeel graag in de watten zodat u het uiterste van hen kunt vragen. Een voorafgaande of aansluitende lunch behoort vanzelfsprekend tot de vele mogelijkheden. Fuel beschikt over bijna alle apparatuur die in uw meeting of vergadering van pas kan komen. Heeft u echter specifieke wensen, dan helpen wij u natuurlijk graag.

Bedrijfsuitje op het strand

Beachclub Fuel is een ruim opgezette locatie. Toch kunt u ook met kleine groepen terecht bij ons. Wij organiseren bedrijfsevents voor 10 tot 2500 personen. Er is in onze sfeervolle accommodatie veel mogelijk, groots of intiem. Wij kunnen zowel feestelijk als actief/sportief organiseren. Wij geven u graag een korte opsomming van de mogelijkheden rondom het actieve, zoals 'Walking Dinners', speedboot varen, kitesurfen, kajakken of branding surfen.

Vanzelfsprekend kunnen wij alle soorten artiesten regelen voor Uw bedrijfsfeest, cocktail workshops verzorgen, heerlijke barbecue of lunch arrangementen samenstellen of andere specifieke wensen in vervulling laten gaan. Wij zijn zeer creatief in het verzinnen van een pakket op maat voor werkelijk ieder evenement. Wij organiseren, U geniet!

Van maart tot en met september is Beachclub Fuel de ideale locatie voor uw ontspanning. Of het nu een goede lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel betreft. Fuel biedt u zeven dagen per week een stijlvolle ambiance waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan uw wensen.


Bezoek de website