Toon menu
Foto 1 bij Orangerie Elswout
Foto 2 bij Orangerie Elswout
Foto 3 bij Orangerie Elswout
Foto 4 bij Orangerie Elswout
Foto 5 bij Orangerie Elswout
Foto 6 bij Orangerie Elswout
Foto 7 bij Orangerie Elswout

Orangerie Elswout
Vergaderlocatie in Overveen - Noord-Holland

Orangerie Elswout
Elswoutslaan 22
2051AE Overveen

Telefoon
023 524 2639
Personen
10 - 300
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Orangerie Elswout, gelegen midden in de randstad, nabij Haarlem, Amsterdam en Schiphol is een unieke plek voor uw bijeenkomst met een besloten en/of intiem karakter. Deze Orangerie – de grootste in Nederland – is totaal anders dan de vele landhuizen en kastelen die men vaak treft. De Orangerie biedt een zee van natuurlijk licht, heel veel ruimte en bevindt zich te midden van een adembenemende omgeving. Het is in elk jaargetijde dat u zich “buiten” zult voelen!

U heeft de keuze uit aantrekkelijke arrangementen, maar ook maatwerk is mogelijk. U beschikt altijd exclusief over de locatie. Wij garanderen rust en privacy! Weg van de werkplek nemen wij u graag de zorg uit handen. Een zakelijke evenement is hét moment om een boodschap over te brengen op uw gasten. Met onze service en culinaire verzorging staat wij garant voor een perfect evenement! Het aantal gasten dat onze locatie kan verwelkomen verschilt per gelegenheid, maar zowel voor een intiem karakter als grotere evenementen leent de Orangerie zich uitstekend. 

U wilt vergaderen in een “niet zakelijke” omgeving? U wilt uw gasten uitnodigen voor een diner op topniveau? Vele bedrijven gingen u reeds voor. Op het hoogste niveau verzorgden wij reeds (product)presentaties, lunches, diners en bedrijfsrecepties voor gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse bedrijven.

Bezoek de website