Toon menu
Foto 1 bij San Blas
Foto 2 bij San Blas
Foto 3 bij San Blas
Foto 4 bij San Blas
Foto 5 bij San Blas
Foto 6 bij San Blas

San Blas
Vergaderlocatie in Overveen - Noord-Holland

San Blas
Zeeweg 84
2051EC Bloemendaal

Telefoon
023 573 2172
Personen
20 - 1000
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen aan de kust
Aan de voorkant van ons paviljoen hebben we een aparte vergaderruimte voor vergaderingen en zakelijke besprekingen met een ongeëvenaard uitzicht op zee. Dit is een afsluitbare ruimte waar alle vergaderfaciliteiten aanwezig zijn. Combineer uw vergadering met een heerlijke lunch, een strandactiviteit of een lange strandwandeling. Alles is mogelijk!

Feesten op het strand
San Blas is bij uitstek de geschikte locatie op het strand; wij zijn goed bereikbaar en bieden ruimte aan evenementen van 20 tot 1000 gasten die we graag ontvangen met een heerlijke cocktail en ”tapas para picar” bereid door onze chef kok. Wij kunnen een diner op maat organiseren, een walking diner of een BBQ, alles is mogelijk. Het paviljoen kan opgedeeld worden in verschillende ruimtes waardoor het ook geschikt is voor diverse partijen, borrels en feesten. We kunnen het feest ook combineren met een DJ, sportieve of creatieve activiteit!

Het hele jaar open
San Blas is een all-year-round strandpaviljoen waar je zowel in de zomer als winter een heerlijk outdoor gevoel kunt ervaren. In de zomer schuiven we de grote glazen schuifpuien open. In de winter kun je bij ons binnen opwarmen na een lange strandwandeling.

Bezoek de website