Toon menu
Foto 1 bij Zicht
Foto 2 bij Zicht
Foto 3 bij Zicht
Foto 4 bij Zicht
Foto 5 bij Zicht
Foto 6 bij Zicht
Foto 7 bij Zicht
Foto 8 bij Zicht
Foto 9 bij Zicht
Foto 10 bij Zicht

Zicht
Vergaderlocatie in Persingen - Gelderland

Zicht
Persingensestraat 4
6575JB Persingen

Telefoon
06 2945 4885
Personen
2 - 80
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Vergaderen op een unieke plek vlakbij Nijmegen?
Zicht bevindt zich in Persingen, in de groene en rustige Ooijpolder in de omgeving van Nijmegen. Onze locatie beschikt over een vergaderruimte, een ruime eetkeuken, een grote overdekte veranda en een klein weiland met prachtig uitzicht op de de heuvels van Berg en Dal. De ligging en het uitzicht zijn uniek en dat maakt Zicht bijzonder.

Zicht is exclusief
De locatie wordt op de afgesproken dagen en tijden niet aan anderen verhuurd zodat de grote ruimte, de keuken, de veranda en tuin ongestoord gebruikt kunnen worden.

Bij Zicht is veel mogelijk
Zowel bedrijven, instellingen als particulieren kunnen bij Zicht terecht. De locatie is geschikt voor vergaderen, trainingen, lezingen, coaching, teamoverleg, (samen) koken, culturele ontmoetingen en veel meer… Het is een plek om kennis te delen, inzicht te krijgen, informatie of een ervaring op te doen of te genieten van het uitzicht en de omgeving. In overleg is veel mogelijk.

Veelzijdig genieten
Een lunch, borrel of diner kan door ons op maat verzorgd worden.  We hebben aandacht voor biologisch en lokaal voedsel. De eetkeuken is daarnaast te huur voor kookworkshops, proeverijen of private dining. We kunnen diverse arrangementen samenstellen. Zicht is met auto en fiets makkelijk bereikbaar. Zicht beschikt over wifi en gratis parkeerplaatsen.


Bezoek de website