Toon menu
Foto 1 bij Kasteel De Vanenburg
Foto 2 bij Kasteel De Vanenburg
Foto 3 bij Kasteel De Vanenburg
Foto 4 bij Kasteel De Vanenburg
Foto 5 bij Kasteel De Vanenburg
Foto 6 bij Kasteel De Vanenburg
Foto 7 bij Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg
Congrescentrum in Putten - Gelderland

Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882RH Putten

Telefoon
0341 375 454
Personen
4 - 285
Zalen
17
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Kasteel De Vanenburg 
Het 17e eeuwse Kasteel De Vanenburg, ligt centraal in Nederland aan de rand van de Veluwse plaats Putten, slechts 5 minuten van de A28. Dat zakelijkheid en sfeer wel samen kunnen gaan bewijst Kasteel De Vanenburg elke dag opnieuw. Laat u verrassen door onze vergaderzalen voorzien van de nieuwste mogelijkheden op audiovisueel gebied, de gedetailleerde aankleding van onze restaurants en de prachtige omgeving. 

Mogelijkheden:
Kasteel De Vanenburg is de ideale vergaderlocatie met 17 vergaderruimtes geschikt voor bijeenkomsten van iedere denkbare omvang. In ons Groot Auditorium hebben wij ruimte voor 285 personen in theater opstelling, daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een ruimte zoekt voor een besloten boardmeeting.  Kasteel De Vanenburg beschikt over 52 hotelkamers, ideaal voor uw meerdaagse bijeenkomst. Tijdens uw verblijf kunt u zich volledig richten op het doel van uw komst. Ons hospitality team zorgt voor een perfecte organisatie...

Culinair:
Op culinair gebied levert Kasteel De Vanenburg een product van de hoogste kwaliteit. Ontbijt, lunch en diner worden allen met de grootste zorg door onze eigen keukenbrigade bereid. Onze prachtige uitgeserveerde diners moet u een keer geproefd hebben. Wij verzorgen graag samen met u de invulling en houden uiteraard rekening met speciale wensen.

Authenticiteit:
De rijke historie van Kasteel De Vanenburg houden we zoveel mogelijk levend. Authenticiteit is voor ons een belangrijk criterium, bij de aankleding van het landschap en zalen is hierbij goed over nagedacht. U zult versteld staan van de combinatie van moderne techniek en historische elementen waarover Kasteel De Vanenburg beschikt.

Bereikbaarheid:
Kasteel De Vanenburg is uitstekend bereikbaar. Gelegen op slechts 5 minuten van de A28 en op slechts enkele minuten van treinstation Putten bent u op het kasteel voor u het weet. Kasteel De Vanenburg heeft gratis parkeergelegenheid voor ruim 300 auto’s. Wij bieden gratis shuttleservice van- en naar station Putten aan.

Bezoek de website