Toon menu
Foto 1 bij Lambertuskerk Raamsdonk
Foto 2 bij Lambertuskerk Raamsdonk
Foto 3 bij Lambertuskerk Raamsdonk
Foto 4 bij Lambertuskerk Raamsdonk
Foto 5 bij Lambertuskerk Raamsdonk

Lambertuskerk Raamsdonk
Vergaderlocatie in Raamsdonk - Noord-Brabant

Lambertuskerk Raamsdonk
Kerklaan 4
4944VB Raamsdonk

Telefoon
016 251 5286
Personen
50 - 350
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw relaties of medewerkers?
De prachtige entourage van een van de oudste kerkgebouwen in Noord Brabant, is hiervoor de ideale locatie. De kerk biedt met haar rijke historie een ongekende ambiance. Alle evenementen krijgen een bijzondere en inspirerende sfeer door de wijze waarop het licht door de ramen naar binnen valt.

Kortom, uw bedrijf staat in de spotlights!
Het fraai gerestaureerde gebouw met heden daagse voorzieningen, heeft geen officiële kerkelijke functie meer en is uitermate geschikt voor verschillede activiteiten ten behoeve van het bedrijfsleven zoals bedrijfspresentaties, productintroducties, congressen, vergaderingen, modeshows, recepties, trainingen, lezingen, zakenlunch of diner.

U kunt uw gasten (van 50 tot 350) ontvangen in de mooie, lichte ruime van het majestueuze kerkgebouw. De Lambertuskerk heeft geen eigen cateringservice, maar wel uitstekende contacten met diverse regionaal en landelijk bekend staande cateraars en het is uiteraard mogelijk om uw eigen cateraar in te schakelen.

Bereikbaarheid:
De Lambertuskerk ligt in een landelijke omgeving bij Raamsdonk, in de nabijheid van ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda en Gorinchem. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de A59 en de A27 en er in voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bezoek de website