Toon menu
Foto 1 bij Hampshire Hotel Renesse
Foto 2 bij Hampshire Hotel Renesse
Foto 3 bij Hampshire Hotel Renesse
Foto 4 bij Hampshire Hotel Renesse
Foto 5 bij Hampshire Hotel Renesse
Foto 6 bij Hampshire Hotel Renesse

Hampshire Hotel Renesse
Vergaderlocatie in Renesse - Zeeland

Hampshire Hotel Renesse
Vroonweg 33-35
4325AC Renesse

Telefoon
035 677 7217
Sterren
* * *
Personen
5 - 65
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het driesterrenhotel Hampshire Hotel – Renesse is een comfortabel hotel met sfeervolle kamers, gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het hotel is goed bereikbaar en ligt ideaal voor wie een weekend wilt vullen met wandelingen of fietstochten aan de Zeeuwse kust. Hampshire Hotel – Renesse is zowel geschikt voor een romantisch weekendje weg als voor een ontspannende overnachting met het gehele gezin of een zakelijke hotelovernachting na een meeting.

Ons hotel beschikt over 2 sfeervolle zalen die geschikt zijn voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor feesten en partijen. Al onze zalen beschikken over daglicht en zijn zeer geschikt voor onder andere seminars, bruiloften, trainingen, productpresentaties of jaarvergaderingen. Voor feesten en recepties kan zowel Brasserie Arc en Bleu als ons zalencomplex gereserveerd worden. Het gehele hotel beschikt over draadloos internet.

Het Party&Conference complex met hotel en restaurant heeft een zakelijke, doch prettige sfeer. Een warme, maar uitdagende inrichting en het gebruik van een met name creatieve keuken. Niet in de laatste plaats beschikt het hotel over comfortabele kamers. Kortom: alle ingrediënten die uw (bedrijfs-) training, vergadering, seminar of presentatie tot een succes kunnen maken. Inspanning wordt ontspanning. Als afwisseling op zakelijke activiteiten in de zalen kunnen een scala van ontspanningsmogelijkheden aangeboden worden.

Bezoek de website