Toon menu
Foto 1 bij Paviljoen Hotel Rhenen
Foto 2 bij Paviljoen Hotel Rhenen
Foto 3 bij Paviljoen Hotel Rhenen
Foto 4 bij Paviljoen Hotel Rhenen
Foto 5 bij Paviljoen Hotel Rhenen
Foto 6 bij Paviljoen Hotel Rhenen

Paviljoen Hotel Rhenen
Vergaderlocatie in Rhenen - Utrecht

Paviljoen Hotel Rhenen
Grebbeweg 103-1
3911AV Rhenen

Telefoon
0317 619 003
Sterren
* * * *
Personen
4 - 100
Zalen
5
Kaart
Tonen
Contact
Inge Rouwhof

Bezoek de website

Hartelijk dank voor uw interesse in Hotel ’t Paviljoen**** en ons Restaurant “Le Maquisard’!

Hotel ’t Paviljoen**** beschikt over 32 comfortabele kamers voorzien van bad of douche, toilet, draadloos internet, laptopsafe, dressman, telefoon en televisie. Zeven kamers zijn voorzien van een hydromassagebad. Het hotel beschikt over een lift. U kunt u uw auto veilig parkeren op het naast het hotel gelegen privéparkeerterrein!

In ons sfeervolle à la carte Restaurant ‘Le Maquisard’, dat plaats biedt aan ca. 150 personen, serveren wij een keur aan op ambachtelijke wijze bereide specialiteiten en verfijnde gerechten uit onze keuken. Daarnaast is er Brasserie ‘Mondial’ waar wij ca. 75 personen kunnen ontvangen. Tevens beschikken wij over een sfeervolle wintertuin met veel daglicht.

Hotel ’t Paviljoen biedt genoeg mogelijkheden om tussendoor te ontspannen: een perfect uitgeruste recreatie- en relaxruimte met zonnebank, sauna, biljart, tafeltennis, internetaansluiting e.d. In de directe omgeving is er volop gelegenheid voor o.a. tennis, een verfrissende boswandeling, fietsen, zwemmen, bowlen en karten. Wat dacht u van een lunchbreak in naastgelegen Ouwehands Dierenpark? Kom vergaderen in een prachtige groene omgeving, naast Ouwehands dierenpark! Wij bieden vergaderarrangementen met of zonder overnachting!

Indien u vragen heeft, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord om de mogelijkheden te bespreken!

Bezoek de website