Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 7 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 8 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 9 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk
Vergaderlocatie in Ridderkerk - Zuid-Holland

Van der Valk Hotel Ridderkerk
Krommeweg 1
2988CB Ridderkerk

Telefoon
0180 - 646 910
Sterren
* * * *
Personen
2 - 300
Zalen
16
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Van der Valk Hotel Ridderkerk is centraal gelegen aan de A15 en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de regio Rotterdam.

Alle 16 multifunctionele zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen, gratis wifi en climate control. Ook zijn alle zalen voorzien van direct daglicht en geheel naar wens in te stellen verlichting. Ook voor vergaderruimtes voor kleinere groepen tot 10 personen kunt u bij Hotel Ridderkerk terecht.

Hotel Ridderkerk beschikt daarnaast over 140 moderne hotelkamers en suites, een restaurant, hotelbar en ruim terras. Daarmee is het de ideale locatie voor bijvoorbeeld een meerdaags verblijf voor uw gezelschap.

We bieden onze zalen aan in combinatie met diverse uitgebreide vergaderarrangementen. Gedurende de dag kunt u bovendien gebruik maken onze break-out ruimtes, waar wij diverse hapjes en drankjes serveren. Wij helpen u graag om uw vergadering samen te stellen. Een arrangement of op maat, voor een of meerdere dagdelen. En met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. U heeft bij ons alle keuze.

Bezoek de website