Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk
Vergaderlocatie in Ridderkerk - Zuid-Holland

Van der Valk Hotel Ridderkerk
Krommeweg 1
2988CB Ridderkerk

Telefoon
0180 - 646 910
Sterren
* * * *
Personen
2 - 300
Zalen
14
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Van der Valk Hotel Ridderkerk is strategisch gelegen aan rijksweg A15 en het is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de regio Rotterdam.

Hotel Ridderkerk is dé locatie bij uitstek voor uw vergadering, training, congres, cursus of bedrijfspresentatie. Alle multifunctionele zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen, gratis draadloos internet en airconditioning. Tevens zijn alle zalen voorzien van direct daglicht en hoogwaardige verlichting die geheel naar eigen wens in te stellen is. Naast de diverse multifunctionele zalen beschikt Hotel Ridderkerk over luxe boardrooms voor kleinere gezelschappen tot 10 personen.

Wij bieden onze zalen aan in combinatie met diverse uitgebreide meeting arrangementen. U kunt daarbij gedurende de dag gebruik maken van diverse break-out ruimtes voorzien van een comfortabele zitgelegenheid, een gezellig bar en uitgebreide koffie en thee faciliteiten. Gedurende de dag serveren wij diverse hapjes in de break-out ruimtes. Uiteraard denken wij ook graag met u mee over eventuele aanvullingen op onze arrangementen zodat deze perfect aansluiten op het doel van uw bijeenkomst.

Bezoek de website