Toon menu
Foto 1 bij Event Plaza
Foto 2 bij Event Plaza
Foto 3 bij Event Plaza
Foto 4 bij Event Plaza

Event Plaza
Congrescentrum in Rijswijk (ZH) - Zuid-Holland

Event Plaza
Lange Kleiweg 86
2288GR Rijswijk

Telefoon
015 212 2415
Personen
100 - 2500
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Welkom bij Event Plaza: een groot party- & congrescentrum dat beschikt over 5 zalen die ruimte bieden aan 150 tot 3500 personen. Plenair congres tot 2000 personen. Zalen voor breakout rooms & voor een volledig verzorgd feest. Tel daarbij op de centrale ligging langs A-4 bij Rijswijk + de 700 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en u ziet de voordelen die wij bieden.

Voor groepen van 100 tot 3000 personen beschikken wij over vijf zalen van 150m² tot 2500m² die ieder beschikken over alle benodigde faciliteiten voor uw bijeenkomst. Bij grote bijeenkomsten heeft Event Plaza de beschikking over een receptiezaal voor verzorging van ontvangst, lunch/diner & borrel. 

Aansluitend zijn er plenaire zalen voor presentaties, waarna ook nog kan worden uitgeweken naar diverse kleine en grote zalen voor meerdere workshops. Event Plaza biedt alle ruimte voor feesten, vergaderingen, presentaties en evenementen. Voor groepen van 150 tot 4500 personen zijn 5 zalen beschikbaar van 300 m2 tot 2500 m2 die allemaal volledig zijn ingericht en beschikken over de benodigde voorzieningen. 

De zalen staan met elkaar in verbinding, waardoor een totaalcapaciteit van 4500 personen wordt gerealiseerd. De verschillende zalen lenen zich uitstekend voor een afwisselend entertainment-programma zodat voor ieder een gewenste feestsfeer aanwezig is van casino tot crazy piano's naar showband met topact(s). Door deze veelzijdigheid wordt van ieder feest of bijeenkomst een geslaagd evenement gemaakt.

Zalen
De Wimbledon zaal
Voor de intieme party's tot 250 pers is de Wimbledon zaal een sfeervolle plaats voor uw feest of receptie. Daarnaast is hij uitermate geschikt voor uw meeting t.b.v. ontvangst, lunch, borrel en diner. 

Davis Cup zaal
De Davis Cup zaal beschikt over geluidswerende paneelwanden. Hierdoor kan hij worden ingericht in drie compartimenten. Uitstekend geschikt voor workshops en presentaties van 50 tot 300 pers.

Flushing Meadows zaal
Voor feesten van 300 tot 1000 personen is de Flushing Meadows zaal de ideale locatie. De zaal heeft een ballroom uitstraling met bordessen rondom, waardoor een sfeervol uitzicht over de zaal wordt verkregen. De zaal is compleet ingericht met meubilair, sfeerverlichting, wanddecoraties en is daarmee een prachtige ambiance voor elk feest, maar ook bedrijfspresentatie of congres.

Grand Slam evenementenzaal
De Grand Slam evenementenzaal is een 2500m2 grote aangeklede zaal met wand- en plafond draperieën. De zaal beschikt over grote toiletgroepen, bars en keuken, artiestenruimtes en logistieke ingang. Voor evenementen biedt de zaal ruimte aan 2000 mensen. Tot de diverse  evenementen die plaats kunnen vinden behoren: dansfeesten, concerten, politieke/culturele bijeenkomsten, festivals, beurzen en examens.

Parkeren & Bereikbaarheid
Wij beschikken over een groot parkeerterrein met 700 gratis parkeerplaatsen. Door onze gunstige ligging langs de snelweg A-4 ter hoogte van Rijswijk zijn wij snel een eenvoudig bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Leiden en Amsterdam.

Bezoek de website