Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Te Werve
Foto 2 bij Landgoed Te Werve
Foto 3 bij Landgoed Te Werve
Foto 4 bij Landgoed Te Werve
Foto 5 bij Landgoed Te Werve
Foto 6 bij Landgoed Te Werve
Foto 7 bij Landgoed Te Werve
Foto 8 bij Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve
Vergaderlocatie in Rijswijk (ZH) - Zuid-Holland

Landgoed Te Werve
Van Vredenburchweg 101
2283TC Rijswijk

Telefoon
070 390 9711
Personen
6 - 250
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Ligging en bereikbaarheid
Op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam, centraal in de Randstad, maar zeer rustig gelegen in een beschermd na­tuurpark van 29 hectare in Rijswijk. Via de lange oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het grote terras heeft u uitzicht op de 175 jaar oude beuk, de monumentale duiventoren uit 1539 en de grote vijver. Landgoed Te Werve is in 2012 zowel van binnen als van buiten gerestaureerd.

Inrichting en sfeer
Het landhuis zelf ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis maar is eigentijds ingericht met grote kroonluch­ters en warme kleuren. Een aantal authentieke zalen staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren. Een combinatie van meerdere ruimtes voor de invulling van uw zakelijke evenement tot 250 personen is hierdoor goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen hierdoor uitstekend terecht. 

Op de 1e en 2e etage van het landhuis bevinden zich tevens diverse luxe vergaderzalen. Vanuit alle ruimtes heeft u in ieder geval een prachtig uitzicht op het landgoed. Landgoed Te Werve is eenvoudig te bereiken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegen­heid.

Bezoek de website