Toon menu
Foto 1 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 2 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 3 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 4 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 5 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 6 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 7 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 8 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 9 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Foto 10 bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Vergaderlocatie in Rijswijk (ZH) - Zuid-Holland

Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289DG Rijswijk

Telefoon
070 307 2050
Sterren
* * * * *
Personen
2 - 200
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een vergaderruimte nodig bij Den Haag? Restaurant Hotel & Spa Savarin beschikt over een grote variatie aan vergaderruimtes. De verscheidenheid aan zalen maakt het vinden van een geschikte ruimte erg gemakkelijk. Savarin beschikt over zeven  zalen ingericht met audiovisuele middelen, WiFi en comfortabel meubilair. Alle zaalopstellingen zijn mogelijk volgens uw persoonlijke wensen. Dankzij de innovatieve scheidingswanden kunnen verschillende zalen samengevoegd worden tot een grotere zaal. Onderstaand vindt u de verschillende combinatie mogelijkheden. 

Buiten de zeven verschillende vergaderruimtes beschikken wij over een riante restaurantlobby, hotel bar/lounge, een unieke wijnkelder en een presidential suite in ons hotel. Deze plekken zijn stuk voor stuk geschikt voor een gezellige receptie, een vergadering of voor uw borrel. Om uw vergadering compleet te maken biedt Savarin u 8, -12, 24- en 32-uurs arrangementen aan. Deze vergaderarrangementen zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen. 

Verder bieden wij u en uw gasten ook een moment aan van ontspanning tijdens uw vergadering. Wij beschikken over een eigen jeu des boules baan en een groot schaakspel. Een leuke activiteit om uw gedachten even op iets anders te zetten en om even uit de vergaderzaal te zijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding. U kunt contact met opnemen via 070-3072050 of via banquet@savarin.nl

Bezoek de website