Toon menu
Foto 1 bij Het Arresthuis
Foto 2 bij Het Arresthuis
Foto 3 bij Het Arresthuis
Foto 4 bij Het Arresthuis
Foto 5 bij Het Arresthuis
Foto 6 bij Het Arresthuis
Foto 7 bij Het Arresthuis
Foto 8 bij Het Arresthuis
Foto 9 bij Het Arresthuis
Foto 10 bij Het Arresthuis

Het Arresthuis
Vergaderlocatie in Roermond - Limburg

Het Arresthuis
Pollartstraat 7
6041GC Roermond

Telefoon
0475 870 870
Personen
6 - 28
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Het Arresthuis | Vergaderen in Roermond
In 2011 is Nederland een spectaculaire overnachtingsplek rijker geworden op een historische locatie: de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit een plek waar niemand vrijwillig kwam. Nu een luxe hotel, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten.

De elementen van de gevangenis uit 1863 zijn in tact gebleven, waardoor het pand een zeer karakteristieke sfeer heeft. De gietijzeren trappen, originele celdeuren en de tralies voor de ramen verraden de geheimen van deze prachtige locatie. Uiteraard zal geen gast de ontberingen van vroegere tijden meer hoeven doorstaan. Integendeel: in Het Arresthuis zult u niets anders dan luxe beleven.

De gratis parkeergelegenheid naast het hotel voor hotelgasten, van het welkomstdrankje bij check in tot de “legale” snoepjes op het kussen helpen hier allemaal aan mee. Een ding is zeker, vanaf de eerste stap in Het Arresthuis staat u een onvergetelijke ervaring te wachten.

Damianz
Onze Chef-kok zal ervoor zorgen dat u in, Damianz, het restaurant van Het Arresthuis op hoog niveau kunt genieten. Door de open keuken ziet u hem en zijn witte keukenbrigade live in actie. Een genot voor het oog, want alle producten worden vers bereid. Bij alle heerlijke gerechten kunt u genieten van natuurlijke en goede wijnen.

Onze maître staat voor pure en natuurlijke wijnen. Hij zal ervoor zorgen dat u met goede wijnen en topservice een onvergetelijke avond beleefd. Bij mooi weer kunt u terecht op het patio terras, dat te vinden is op de vroegere binnenplaats, waar de gevangenen op verplichte tijden mochten luchten.

Vergaderzalen
Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen. Op de zolder is nog een boardroom gecreëerd, De Kracht voor 12 personen en een grote vergaderruimte De Ontsnapping, geschikt voor 28 personen. De Kracht en De Ontsnapping zijn beide gekenmerkt door een indrukwekkend balkenplafond en hebben een aparte zithoek en graffiti in de zaal.

Tevens is voor De Kracht en De Ontsnapping een break-out room gecreëerd om even de benen te strekken en een heerlijk kopje Nespresso koffie of een glaasje fris te nemen. Alle zalen zijn voorzien van alle technische snufjes zoals tv-schermen, flip-over, automatische verduistering en airconditioning. Voor meerdaagse vergaderingen is Het Arresthuis een uitstekende uitvalbasis. Hier kunt u vergaderen en overnachten perfect combineren.


Bezoek de website