Toon menu
Foto 1 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 2 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 3 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 4 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 5 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 6 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 7 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 8 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 9 bij TheaterHotel De Oranjerie
Foto 10 bij TheaterHotel De Oranjerie

TheaterHotel De Oranjerie
Congrescentrum in Roermond - Limburg

TheaterHotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16
6041JA Roermond

Telefoon
0475 391 491
Sterren
* * * *
Personen
2 - 1500
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken, vandaar dat wij het u zo makkelijk mogelijk willen maken wanneer u ervoor kiest uw evenement in TheaterHotel De Oranjerie te laten plaatsvinden.

TheaterHotel De Oranjerie is een flexibele partner bij de organisatie van uw bijeenkomst, of het nu gaat om een omvangrijk congres, een drukbezochte bedrijfspresentatie of een kleinschalige vergadering. En niet alleen zakelijk bent u bij TheaterHotel De Oranjerie aan het goede adres. Feestelijke bijeenkomsten ter gelegenheid van een huwelijk of jubileum groeien eveneens uit tot hoogtepunten tegen het stijlvolle decor van onze warm ingerichte zalen. 

De theaterzaal, met ruim 750 gerieflijke zitplaatsen, voldoet aan alle eisen voor een professionele organisatie van een symposium of congres. Onze capaciteit reikt ver. In combinatie met onze overige zalen hebben wij meermaals de organisatie voor grootschalige evenementen met 1.500 personen tot een onvergetelijk succes gemaakt. Onze 102 luxueuze hotelkamers en suites, die volledig tegemoet komen aan de hedendaagse wensen, bieden de gelegenheid uw bijeenkomst middels een overnachting comfortabel te verlengen dan wel af te sluiten.

Gelegen in het centrum van Roermond is TheaterHotel De Oranjerie uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Het station ligt op drie minuten loopafstand en de parkeergarage naast het TheaterHotel biedt u de mogelijkheid snel en dichtbij te parkeren. Natuurlijk is een perfecte ligging alléén niet voldoende; derhalve attenderen wij u graag op de uitgebreide faciliteiten die TheaterHotel De Oranjerie u en uw gasten kan bieden.

Heeft u speciale wensen? Wilt u een evenement op maat? Onze medewerkers van de afdeling Banqueting vinden het een uitdaging om samen met u tot een bijzonder resultaat te komen. Neemt u voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek de website