Toon menu
Foto 1 bij Erve Fakkert
Foto 2 bij Erve Fakkert
Foto 3 bij Erve Fakkert
Foto 4 bij Erve Fakkert
Foto 5 bij Erve Fakkert
Foto 6 bij Erve Fakkert
Foto 7 bij Erve Fakkert

Erve Fakkert
Vergaderlocatie in Rossum (O) - Overijssel

Erve Fakkert
Everlostraat 3
7596MP Rossum

Telefoon
0541 625 789
Personen
2 - 16
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in Twente
Inspirerende ruimte om ongestoord te vergaderen tot maximaal 16 personen. Bij mooi weer lekker naar buiten? Natuurlijk kan dat. Wij zorgen voor een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, desgewenst gevolgd door een verkwikkende overnachting. U heeft optimale privacy want bij reservering vanaf 7 personen kunt beschikken u de gehele accommodatie.

Erve Fakkert beschikt over vergaderruimte waar u gebruik kunt maken van een flip-over. Indien u een beamer of een overheadprojector wenst dan zorgen wij daar voor. Gratis draadloos internet is in de vergaderruimte en in alle gastenkamers aanwezig. De ruimtes worden voor uw komst naar uw wensen ingericht.

Tussendoor even de benen strekken doet u heerlijk in de nabije omgeving. En wat is er heerlijker dan u zelf na een dag hard werken te belonen met bijvoorbeeld een wijnproeverij of gezellig een uurtje napraten? Ook verzorgen wij workshops en clinics zodat u ook creatief of sportief bezig kunt zijn. Wij helpen u graag met het invullen van het randgebeuren. Uiteraard vergeten we de inwendige mens niet.

Overnachten
De b&b is uitermate geschikt voor zakelijke relaties die eenmalig of met regelmaat elkaar treffen in Twente . Erve Fakkert ligt circa 10 minuten rijden van de A1 en de steden Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Almelo zijn binnen 20 minuten rij afstand bereikbaar. U kunt op Erve Fakkert na een dag werken heerlijk ontspannen door te gaan hardlopen of te gaan fietsen. Mocht u daarna uw mail willen checken dan kunt u rustig werken op het terras, uw kamer of in de huiskamer van Erve Fakkert.

Bezoek de website