Toon menu
Foto 1 bij Ahoy Congres- & Vergadercentrum
Foto 2 bij Ahoy Congres- & Vergadercentrum
Foto 3 bij Ahoy Congres- & Vergadercentrum
Foto 4 bij Ahoy Congres- & Vergadercentrum

Ahoy Congres- & Vergadercentrum
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Ahoy Congres- & Vergadercentrum
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

Telefoon
010 293 3300
Personen
10 - 6000
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Ahoy Congres- & Vergadercentrum
Ahoy Rotterdam heeft grote zalen, maar ook kleine intieme ruimtes die uitstekend geschikt zijn voor vergaderingen en andere kleinschalige meetings. Het Congres- & Vergadercentrum heeft meerdere ruimtes die u kunt huren. De zes meetingrooms op de derde etage (de Docks) en de twee meetingrooms op de eerste etage (de Ports) kunnen helemaal afgestemd worden op uw wensen. Zo zijn ze los van elkaar te gebruiken, maar kunnen ze ook gekoppeld worden zodat er een grotere ruimte ontstaat.

Daarnaast is er een congreszaal voor 500 gasten en kunt u ook nog gebruik maken van het Sportpaleis en de Beurs- & Evenementenhallen die direct in verbinding staan met het Congres- & Vergadercentrum.

Club Ahoy
Bovendien heeft u sinds de volledige modernisering van het Sportpaleis (2011) ook de mogelijkheid om uw congres in Club Ahoy te organiseren, de verkleinde versie van het Sportpaleis. De ruimte is geschikt voor congressen van 800 tot 5.000 personen. Club Ahoy heeft een exclusieve entree met aangename foyers en cateringuitgiftepunten. Doordat de arena op diverse manieren kan worden ingedeeld, is het ook mogelijk om een beurs te koppelen aan uw congres.

Green Key
Ahoy heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is eigenaar van het Gouden Green Key-keurmerk, dat toegekend wordt wanneer een organisatie er alles aan doet om de druk op het milieu en de natuurlijke omgeving te minimaliseren.

Bezoek de website