Toon menu
Foto 1 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 2 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 3 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 4 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 5 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 6 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 7 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 8 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 9 bij Cruise Terminal Rotterdam
Foto 10 bij Cruise Terminal Rotterdam

Cruise Terminal Rotterdam
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072AP Rotterdam

Telefoon
010 - 2908 440
Personen
10 - 3000
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Cruise Terminal Rotterdam bevindt zich aan de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. Deze historische vertrek- en aankomsthal was vroeger het punt vanwaar stoomschepen van de Holland America Lijn honderdduizenden avonturiers naar New York brachten. Tegenwoordig meren hier internationale cruiseschepen aan.

Dit industrieel erfgoed is aangepast aan de eisen van de moderne tijd en wordt al decennialang gebruikt als locatie voor feesten, congressen of beurzen. Het gebouw ontleent haar markante uiterlijk aan de boogconstructie met grote glazen puien. De 5 delen kunnen per stuk worden gehuurd waardoor het mogelijk is om evenementen van 100 tot 3.000 personen te faciliteren. De hoogte varieert van 4 tot 8 meter en de opstelling kan worden aangepast aan de wensen van de klant.

De grootste afzonderlijke zaal biedt in theater- en dineropstelling ruimte aan maximaal 1.000 personen. De zalen zijn voorzien van gratis Wifi.

Cruise Terminal Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: metro-, bus- en watertaxihalte zijn op loopafstand te vinden. Tevens is er ruim aanwezige (betaalde) parkeergelegenheid direct rond het pand.

Bezoek de website