Toon menu
Foto 1 bij De Doelen
Foto 2 bij De Doelen
Foto 3 bij De Doelen
Foto 4 bij De Doelen
Foto 5 bij De Doelen
Foto 6 bij De Doelen
Foto 7 bij De Doelen
Foto 8 bij De Doelen
Foto 9 bij De Doelen
Foto 10 bij De Doelen

De Doelen
Congrescentrum in Rotterdam - Zuid-Holland

De Doelen
Schouwburgplein 50
3012CL Rotterdam

Telefoon
010 217 1700
Personen
100 - 3000
Zalen
19
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Doelen beschikt over drie verschillende kwartieren met ieder een eigen entree, een plenaire zaal, een foyerruimte en diverse subzalen. Doordat de gebieden zowel zelfstandig als in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden bieden zij een groot aantal mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten.

Op het gebied van advisering, voorbereiding, vormgeving en uitvoering van evenementen is de Doelen een gekwalificeerde partner met een eigen team van deskundige medewerkers én een zorgvuldig opgebouwd netwerk van externe professionals. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de doelstelling van elke bijeenkomst wordt gerealiseerd.

In het hele gebouw beschikt de Doelen over uitstekende mogelijkheden voor geluidsweergave, beeldprojectie en multimediatoepassingen. Deze technische voorzieningen worden exclusief door de Doelen geleverd, geïnstalleerd en bediend. Voor een optimaal gebruik van deze voorzieningen beschikt de Doelen over zeer ervaren medewerkers bij de technische dienst. Deze aanwezige kennis garandeert een optimale technische begeleiding van uw evenement.

Bezoek de website