Toon menu
Foto 1 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 2 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 3 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 4 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 5 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 6 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 7 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 8 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 9 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 10 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 11 bij De Kuip Meetings & Events
Foto 12 bij De Kuip Meetings & Events

De Kuip Meetings & Events
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

De Kuip Meetings & Events
Van Zandvlietplein 1
3077AA Rotterdam

Telefoon
010 492 9455
Personen
50 - 2500
Zalen
15
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Kuip Meetings & Events
Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is ook de plaats waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden en waar jaarlijks honderden grote en kleine zakelijke evenementen worden gehouden.


De Kuip ademt historie
Beleving is één van de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van een evenement. Die beleving is terug te vinden in het karakter van De Kuip, in de prachtige architectuur, in de historie dat het uitademt en in de vele mogelijkheden die het stadion biedt als evenementenlocatie. Van een beurs tot een personeelsfeest en van een vergadering tot een teambuildingactiviteit: De Kuip biedt de inspirerende omgeving waar een evenement om vraagt. Of het nou gaat om een evenement voor 50 of 2.500 personen. De Kuip heeft 15 zalen in alle soorten en maten, is uitstekend bereikbaar en biedt daarnaast gratis parkeermogelijkheden, gratis Wifi en catering op maat.

Ontvangst op de tribune
In het Maasgebouw bevinden zich diverse naar Feyenoord-helden vernoemde zalen die bij uitstek geschikt zijn voor een vergadering, beurs, congres of personeelsfeest tot maximaal 2.500 personen. Voor wie van wat meer nostalgie houdt, bevinden zich in het Olympiagebouw ruimtes met een historisch en klassiek karakter. Niet alleen de zalen zijn geschikt voor een evenement. Ook een ontvangst op de tribune, een workshop in de spelerstunnel of een presentatie in het Perscentrum behoren tot de mogelijkheden. In de zomermaanden, als het eerste elftal geniet van een welverdiende vakantie, is ook het heilige gras beschikbaar voor evenementen. Denk dan aan een voetbaltoernooi, een BBQ, een dansfeest of een beurs.

Nieuw: de exclusieve Boardroom
In het laatste kwartaal van 2015 is er in De Kuip hard gewerkt aan het restylen van een aantal zakelijke ruimtes in het Maasgebouw. Zo zijn de vloeren en wanden opgeknapt en is er nieuw meubilair geplaatst. Op de plaats waar voorheen het Feyenoord Museum huisde is nu een gloednieuwe ruimte te vinden: de exclusieve Boardroom. Hier worden tijdens thuiswedstrijden de directie en het bestuur van Feyenoord en de bezoekende club ontvangen, de Director Seat houders en andere prominente gasten. Buiten wedstrijddagen is de Boardroom te huur als unieke locatie voor een borrel of diner tot maximaal 225 gasten.

Woorden én daden
Door de combinatie van zalen en het stadion gaan bij De Kuip inhoud en activiteiten perfect samen. Een workshop gevolgd door abseilen van de lichtmasten, een presentatie en daarna een voetbalclinic of gewoon een opening op de tribune en daarna feesten met alle medewerkers in het Maasgebouw. Alles is mogelijk en zal een onvergetelijke beleving zijn!

Bereikbaarheid en parkeren
Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 gratis parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip met een tram- en bushalte voor de deur, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De voordelen op een rijtje:
• Gratis parkeren voor de deur
• Zalen voor 50 tot 2.500 personen
• Flexibiliteit m.b.t. catering, techniek, meubilair en decoratie
• Gratis WiFi
 • Makkelijk bereikbaar en nabij uitvalswegen

Bezoek de website