Toon menu
Foto 1 bij De Rozenhof
Foto 2 bij De Rozenhof
Foto 3 bij De Rozenhof
Foto 4 bij De Rozenhof
Foto 5 bij De Rozenhof
Foto 6 bij De Rozenhof
Foto 7 bij De Rozenhof
Foto 8 bij De Rozenhof
Foto 9 bij De Rozenhof
Foto 10 bij De Rozenhof
Foto 11 bij De Rozenhof

De Rozenhof
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

De Rozenhof
Nesserdijk 368
3063NE Rotterdam

Telefoon
010 891 7112
Personen
2 - 25
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

De Rozenhof | Kleinschalige vergaderlocatie in Rotterdam

De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen. Met én zonder dagvoorzitter, ontbijt, lunch, diner, borrel of een kookworkshop in de gezellige buitenkeuken. Ook een inspirerende teambuildingsessie is een optie. Alles is mogelijk en de Rozenhof denkt graag met u mee!

Zalen
De Rozenhof heeft vier moderne vergaderruimtes met ieder zijn eigen karakteristieke kenmerken: De Droomzolder, De Hooizolder, De Spreekzolder en De Woonkamer. Het pand is modern ingericht, met behoud van de oude elementen van de boerderij. Net als de omgeving straalt de Rozenhof rust uit. De Droomzolder is geschikt voor ongeveer 12 personen. In de vergaderruimtes De Hooizolder en De Woonkamer kunnen maximaal zes mensen plaatsnemen. De grootste vergaderruimte, De Spreekzolder, is geschikt voor maximaal 20 personen.

Eten & drinken
Vergaderen bij de Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Zo kan de Rozenhof op aanvraag een ontbijt, lunch, diner, borrel, BBQ of hartige en zoete versnaperingen verzorgen. Daarnaast wordt graag rekening gehouden met allergieën en andere dieetwensen. Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit gedurende de dag, zijn standaard bij de vergaderprijzen inbegrepen. Daarnaast is er tijdens uw bijeenkomst ook een gastvrouw aanwezig. 

Voorzieningen
De Rozenhof beschikt over veel verschillende voorzieningen. De vergaderruimtes beschikken over een beamer en projectiescherm of beeldscherm, flip-overs, stiften en een klimaatbeheersingssysteem. De locatie heeft een ruime tuin met buitenkeuken waar u op verzoek kunt lunchen, dineren, borrelen en BBQ'en. Daarnaast is er wifi op de hele locatie.

Bereikbaarheid
De Rozenhof heeft op eigen terrein voldoende gratis parkeerplaatsen en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op vijf minuten afstand van de A16 (afslag centrum, onderaan de Van Brienenoordbrug) en op loopafstand van tramstation De Esch (eindhalte tram 21 en 24).

Heeft u interesse in deze unieke vergaderlocatie in Rotterdam en de mogelijkheden? Neem dan contact op via 010 – 209 21 11 of info@derozenhofrotterdam.nl .

Bezoek de website