Toon menu
Foto 1 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 2 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 3 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 4 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 5 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 6 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 7 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 8 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 9 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 10 bij Elektrisch Vervoer Centrum
Foto 11 bij Elektrisch Vervoer Centrum

Elektrisch Vervoer Centrum
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Elektrisch Vervoer Centrum
Delftseplein 24
3013AA Rotterdam

Telefoon
010 214 2700
Personen
2 - 150
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

HNR | EV Centrum is een unieke locatie voor uw eigen klant-evenementen gekoppeld met elektrisch vervoer. Daarnaast is het centrum ook de ideale plek voor het organiseren van vergaderingen, bedrijfsborrels en workshops in een zeer inspirerende omgeving. Uiteraard wordt uw klantevent of vergadering een stuk levendiger als u met uw gezelschap aansluitend nog een testrit maakt in één van onze elektrische voertuigen. Op en top beleving tijdens uw dag in het HNR | EV Centrum.

Het is centrum is direct naast het Centraal Station in Rotterdam gelegen en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Zowel binnen als buiten zijn er grote LED schermen beschikbaar die het mogelijk maken om uw eigen boodschap in uw huisstijl op moment van gebruik te kunnen tonen. Zo wordt het centrum voor de tijd van gebruik in een handomdraai úw centrum. Hierbij zijn diverse cateringvarianten te boeken zoals lunchbuffetten, borrels en zelfs complete diners.
 
HNR | EV Centrum is een initiatief van Green Mobility en de gemeente Rotterdam. De overige partijen die de realisatie van het centrum mogelijk hebben gemaakt zijn: ANWB, Athlon Car Lease, Centraal Beheer, e???laad.nl, Eneco, Formule E???team, GE, ING, Alphabet Autolease, KPMG, KPN, LeasePlan Nederland, LSI, proov, Rabobank, RAI Vereniging, RET, RTC, Stedin, Travelcard en Van Gansewinkel Groep.

Bezoek de website