Toon menu
Foto 1 bij Het Heerenhuys
Foto 2 bij Het Heerenhuys
Foto 3 bij Het Heerenhuys
Foto 4 bij Het Heerenhuys
Foto 5 bij Het Heerenhuys
Foto 6 bij Het Heerenhuys
Foto 7 bij Het Heerenhuys
Foto 8 bij Het Heerenhuys
Foto 9 bij Het Heerenhuys
Foto 10 bij Het Heerenhuys

Het Heerenhuys
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Het Heerenhuys
Baden Powelllaan 12
3016GJ Rotterdam

Telefoon
010 890 0949
Personen
30 - 200
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Desiree de Groot

Bezoek de website

Het Heerenhuys is een monumentale villa, gebouwd omstreeks 1800. Een authentiek pand met een eigentijds interieur. Prachtig gelegen in het oudste park van Rotterdam, vlak bij de Euromast. De ligging en de ambiance maken Het Heerenhuys tot een ideale trouwlocatie. Tevens kunt u hier elkaar het “JA-woord” geven!

De Parkzaal
Deze sfeervolle zaal is onderverdeeld in een voor- en achterkamer. De Parkzaal is geschikt voor vrijwel alle particuliere en zakelijke evenementen, zoals (bruilofts-)recepties en feesten, seminars, workshops en vergaderingen. Vanzelfsprekend in de opstelling die u graag wenst. Doordat de zaal erg hoge ramen heeft, is het een mooie lichte ruimte, van waaruit u een prachtig zicht in het oudste park van Rotterdam heeft.

De Salon
Een prachtige ruimte die zich bij uitstek leent voor intiemere gelegenheden, een diner aan een ovale tafel, een high tea of een familiefeest. Vergaderingen met een kleiner aantal gasten kunnen hier ook plaats vinden. In de ruimte voor de Salon staat de bar. Hier kunnen wij uw gasten bij binnenkomst met een drankje ontvangen.

Catering
De gehele organisatie en catering van uw bijzondere dag of succesvol evenement wordt in Het Heerenhuys verzorgd door Ma Guise catering

Bezoek de website