Toon menu
Foto 1 bij Het Schielandshuis
Foto 2 bij Het Schielandshuis
Foto 3 bij Het Schielandshuis
Foto 4 bij Het Schielandshuis
Foto 5 bij Het Schielandshuis
Foto 6 bij Het Schielandshuis

Het Schielandshuis
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Het Schielandshuis
Korte Hoogstraat 31
3011GK Rotterdam

Telefoon
010 290 8445
Personen
5 - 200
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Schielandshuis is dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. De plek waar authenticiteit een eerlijke keuken en goede service samen komen in een nieuw gerenoveerde omgeving. Sinds begin 2017 is het historische monument weer publiek toegankelijk. Het voormalig stadspaleis zal opnieuw fungeren als ‘huis van de stad’. Als een plek waar mensen elkaar ontmoeten en worden geïnspireerd en geïnformeerd. Een plek ook, die net als in haar beginjaren, een bezienswaardigheid moet worden. Een historisch icoon van de stad, met een secret garden als extra trekpleister.

Het monumentale pand beschikt over originele stijlkamers in 17e eeuwse stijl voor bijzondere bijeenkomsten, private dining of officiële ceremonies. Naast de stijlkamers beschikt Het Schielandshuis ook over een Rotterdamse zaal omgeven door een panorama foto van de mooiste skyline. De perfecte sfeer voor een Rotterdams Walking Dinner of plenaire sessie.

De onlangs verbouwde brasserie is een mix van oud en nieuw waarbij je je, ondanks dat je midden in de stad bent, waant op een rustige plaats. Zowel binnen in de brasserie als in de secret garden. Op culinair gebied kan op alle fronten worden voorzien en de brasserie leent zich zowel voor kleine zakelijke lunches, borrels of feestavonden.

Bezoek de website