Toon menu
Foto 1 bij Hilton Rotterdam
Foto 2 bij Hilton Rotterdam
Foto 3 bij Hilton Rotterdam
Foto 4 bij Hilton Rotterdam
Foto 5 bij Hilton Rotterdam
Foto 6 bij Hilton Rotterdam
Foto 7 bij Hilton Rotterdam
Foto 8 bij Hilton Rotterdam
Foto 9 bij Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam
Congrescentrum in Rotterdam - Zuid-Holland

Hilton Rotterdam
Weena 10
3012CM Rotterdam

Telefoon
010 710 8000
Personen
1 - 350
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Hilton Rotterdam ligt midden in het kloppende hart van Rotterdam, op slechts een steenworp afstand van het Centraal Station van Rotterdam. Het is de beste keuze voor zowel intieme bestuursvergaderingen, grote conferenties als voor prachtige sociale evenementen. Maak gebruik van 3200 m² aan veelzijdige, functionele ruimte, waaronder 5 multifunctionele vergaderzalen en 2 grote bestuurskamers, die allemaal gunstig gelegen zijn op de 1e verdieping.

Toon uw (nieuwe) product in de open en uitnodigende lobby boven of organiseer een uitgebreid feest voor maximaal 350 gasten in de Le Jardin balzaal. Kies de 'Kruiskade' of 'The Boardroom' wanneer u een exclusieve bestuursvergadering organiseert in een luxe kamer. De kamers zijn voorzien van leren ergonomische stoelen en een speciale vergadertafel met moderne technologie en grote ramen voor natuurlijk daglicht. Profiteer van de Nespresso-machine in de kamer, individueel airconditioningsysteem, geïntegreerde luchtbevochtiger en wifi. 

Balzaal Le Jardin van het Hilton Rotterdam is een unieke locatie met een tijdloze, lichte inrichting en ruimte voor verschillende opstellingen. De grote ramen, versierd met glasappliqué gemaakt door Joop van den Broek in 1963, maken deze ruimte tot een inspirerende omgeving voor elke gelegenheid. De compleet herontworpen kamers en suites, evenementenruimten en restaurant en bar, gecombineerd met de uitstekende locatie en het professionele team van het hotel, maken het Hilton Rotterdam tot de perfecte locatie voor uw trouwdag.

Zet de leden van het aangewezen evenemententeam van het Hilton Rotterdam hotel in die aan elk verzoek zullen voldoen, waardoor de uitvoering van uw bruiloftsevenement naadloos zal verlopen. Kies voor ongeëvenaarde kwaliteit en persoonlijke service in het Hilton Rotterdam voor uw droomhuwelijk, glamoureuze viering of exclusief privédiner. Dit Rotterdamse hotel, gelegen in het hart van de stad, biedt een toegewijde en ervaren evenementenplanner, moderne technologie en ruimten die variëren van vergaderzalen tot balzalen en een ruim atrium.

Bezoek de website