Toon menu
Foto 1 bij Lichtschip V11
Foto 2 bij Lichtschip V11
Foto 3 bij Lichtschip V11
Foto 4 bij Lichtschip V11
Foto 5 bij Lichtschip V11
Foto 6 bij Lichtschip V11
Foto 7 bij Lichtschip V11
Foto 8 bij Lichtschip V11
Foto 9 bij Lichtschip V11
Foto 10 bij Lichtschip V11
Foto 11 bij Lichtschip V11
Foto 12 bij Lichtschip V11

Lichtschip V11
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Lichtschip V11
Wijnhaven t/o 101
3011WN Rotterdam

Telefoon
010 8404 730
Personen
4 - 180
Zalen
2
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vessel 11
Dit knalrode lichtschip, gelegen in een van de oudste havens van Rotterdam is een unieke vergaderlocatie. Het is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, wat het voor iedereen zeer toegankelijk maakt.

Netwerklocatie
De inspirerende omgeving en de originele inrichting van het schip dragen bij aan een effectieve meeting waarbij het tegelijkertijd een prima locatie is om te borrelen nadat het werk gedaan is. Een netwerklocatie bij uitstek. Tijdens de zomermaanden biedt V11 ook drie ruime terrassen waar gelunched en geborreld kan worden.

Ruimtes
De bow bar is een prive ruimte met veel zonlicht, op het voordek van het schip, welke plaats biedt aan groepen tot 70 personen. Het is een uitstekende zaal voor vergaderen en evenementen. In de buik van het schip vind u de Belly Bar, uitgerust met een podium en PA system is deze uitermate geschikt voor een borrel of een feest. Het hele schip is ook beschikbaar om af te huren voor groepen tot 180 personen.

Faciliteiten
Het schip is uitgerust met alle benodigde faciliteiten en een zeer ervaren crew. Diverse projectoren, licht en geluid systeem, flip-overs, alles is aanwezig.

Catering
De keuken is gespecialiseerd in grote evenementen van buffet tot ‘sit-down’ dinner. De bijvoorbeeld Walking dinner is uniek en zeer populair door de ongedwongen sfeer aangezien het gezelschap vrij is te bewegen door de ruimte.

Kosten
Voor groepen met een maximum van 140 personen vragen wij geen extra zaalhuur maar een minimale omzetgarantie. Voor exclusief gebruik van het schip (maximaal 180 personen) vragen wij een vergoeding.

Voor de beschikbaarheid en kosten voor jouw event stuur een email naar contact@vessel11.nl. Vermeld daarin de datum en hoeveelheid personen.

Bezoek de website