Toon menu
Foto 1 bij Lommerrijk
Foto 2 bij Lommerrijk
Foto 3 bij Lommerrijk
Foto 4 bij Lommerrijk
Foto 5 bij Lommerrijk
Foto 6 bij Lommerrijk

Lommerrijk
Vergaderlocatie in Rotterdam - Zuid-Holland

Lommerrijk
Straatweg 99
3054AB Rotterdam

Telefoon
0104220011
Personen
2 - 300
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Lommerrijk biedt uitstekende faciliteiten voor uw vergadering, cursus, lezing, seminars en productpresentaties. U heeft de keuze uit 5 sfeervol ingerichte vergaderzalen, uitstekend geschikt om gezelschappen van 10 tot 300 personen te ontvangen. Een eigen gratis parkeerterrein en gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. U kunt kiezen uit een vergaderarrangement of uw bijeenkomst zelf samenstellen. Na afloop kunt u ook vele kanten uit, zoals een boottochtje maken, een diner gebruiken of een partijtje bowlen.  

Bij zalen en voorzieningen treft u o.a. plattegronden van de zalen, overige voorzieningen en verschillende zaalopstellingen. In alle zalen hebben wij draadloos internet ter beschikking. Na uw vergadering kunt u in ons restaurant aan de plas ook blijven dineren.  In de maanden april t/m oktober is onze salonboot uit 1932 in de vaart. Een leuke afsluiting van een inspannende dag.

Naast Lommerrijk hebben wij ons bowling-grill-eetcafe DOK 99. Een sportieve afsluiting na een inspannende dag.  Vergaderdiner of wellicht heeft u iets te vieren? Bij Lommerrijk bent u aan het juiste adres voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het keukenteam heeft een aantal voorstellen voor diner of buffet. Uw aperitief op het water? Onze klassieke salonboot "Vrouwe Romein" ligt klaar voor een tochtje over de Bergse Plassen.

Bezoek de website